Shiirs rakstīja: da ne normali iet tas 1.8 motors. uz ezera vismaz pa maz nelikaas. protams nekad jau nav gana un gribas vel vairak, bet ar 3 robu ejot shkjersam nost negjiiba. vismaz man likas pat ljoti ok prieksh tada motora un benjas paterinsh ari nebija kosmisks. kopumaa nobraucu ar sho auto kadus kadus 1000km. parsvara jau pa brivdienam uz copi, jo ikdiena shito vagji neizmantoju.
žēl ka tā krāsa unikāla,tā varētu piedāvāt e30 92 gada toouringu 316i ar skati līdz jūnijam
Shiirs rakstīja: pikaps: tavi piedavatie varianti nederees gan. vajag auto kursh ir "nahodu".
ja mazliet piemaksā un atdzen vismaz līdz rīgai tad varu mainīt
pikaps rakstīja:
Shiirs rakstīja: da ne normali iet tas 1.8 motors. uz ezera vismaz pa maz nelikaas. protams nekad jau nav gana un gribas vel vairak, bet ar 3 robu ejot shkjersam nost negjiiba. vismaz man likas pat ljoti ok prieksh tada motora un benjas paterinsh ari nebija kosmisks. kopumaa nobraucu ar sho auto kadus kadus 1000km. parsvara jau pa brivdienam uz copi, jo ikdiena shito vagji neizmantoju.
žēl ka tā krāsa unikāla,tā varētu piedāvāt e30 92 gada toouringu 316i ar skati līdz jūnijam
nu ja tu kraasai piesienies, tad visticamaak tev to passatu diez vai gribeesies
tas tak auto gaashanai kam interese kraasa, tam to passatu nevajag. kad es vinu njemu sev tad man bija pilnigi vienalga gan par krasu, gan par ruusaam un bukteem, jo pieversu uzmanibu tikai un vienigi tehniskajam - hadenei, motoram, kaarbai.
stapr citu bez manis shim auto LV ir bijis tikai viens ipashnieks. tas auto bija pie viena opja ceesiis ~10gadus, un tagad pie manis paris meneshus.
tavs bmw touring piedvajums itkaa ir vilinosh. cik gribesi lai es piemaksaaju?
pikaps: nu nezinu, konkreti neko nevaru pateikt. iespejams uz aluksni braukshu 5dien vai 6dien, tad ari varetu megjinat atripinat uz rigu, man jau te shodien interesejas vairaki cilveki, bet visi raud ka 200 km jabrauc skatiit.

varbut ja tev ir uz sitiena pieejama kada bmw bilde, tad atsuti man uz karatavas "et" inbox punkts lv
Tu braucot tikai ar elitariem vai sporta auto.Pie ka šito var pieskaitit???Elitars nav...Mošaka sporta???

Shiirs rakstīja: ...es ar salashnjam un bomzhiem biznesu netaisu.
šīri, beidz tokš stellēties...
labi, ka nav sporta (iedzeltens) sniegs uz jumta...
Shiiris buus par daudz to sporta sniegu saeedies

shiirim ir arii sporta (dzelteniigs) avatars!!!
nepaliec pa egonu! noperc sinhro passatu!

Shiirs rakstīja: nepaliec pa egonu! noperc sinhro passatu!
nepaliec par gunaaru- iekamp sinhru un dabon sporta sniegu pa briivu... 
Kindzulis rakstīja:
Shiirs rakstīja: nepaliec pa egonu! noperc sinhro passatu!
nepaliec par gunaaru- iekamp sinhru un dabon sporta sniegu pa briivu...
sporta sniegu varu ielikt liidzi maisinjaa. pieejams gan dzeltenaa kraasaa, gan bruunaa 

Varu samainiit pret piepūšamo matraci ar samta pārklājumu, izmeeri ~ 1200x2000. Rimi tāds maksā ~20 Ls. Ja pasāta stāvoklis būtu daudz maz sakarīgs, līdzi varētu dot arī pumpi.
Martinich rakstīja: Varu samainiit pret piepūšamo matraci ar samta pārklājumu, izmeeri ~ 1200x2000. Rimi tāds maksā ~20 Ls. Ja pasāta stāvoklis būtu daudz maz sakarīgs, līdzi varētu dot arī pumpi.
Cienijamais Martinich šķiet nav turējis rokās tādam stūri un sajutis Synhro!
iža ir na hodu - vajag tikai kalniņā uzstumt.
ir pat numuri vecie melnie
drazu no blaķenes var izmest.
grauss rakstīja:
Martinich rakstīja: Varu samainiit pret piepūšamo matraci ar samta pārklājumu, izmeeri ~ 1200x2000. Rimi tāds maksā ~20 Ls. Ja pasāta stāvoklis būtu daudz maz sakarīgs, līdzi varētu dot arī pumpi.
Autors tak minēja, ka var pret kaut ko iemainīt.
Bet, nu par tēmu:
Jāatzīst- TĀDAM stūri neesmu gan turējis, bet neizjūtu arī baigo vēlmi to darīt.
P.S. No šīs sērijas esmu braucis tikai ar : Audi 100 quattro, A6 quattro; A6 quattro biturbo, bet cik var pēc Tevis noprast: Nevar teikt, ka esi dziivi nodzīvojis, ja neesi turējis 86.g. passāta 1,8 synhro stūri rokās ???
Būs jāpamēģina..
vot taa. tadelj peerciet!

Martinich rakstīja:
grauss rakstīja:
Autors tak minēja, ka var pret kaut ko iemainīt.
Bet, nu par tēmu:
Jāatzīst- TĀDAM stūri neesmu gan turējis, bet neizjūtu arī baigo vēlmi to darīt.
P.S. No šīs sērijas esmu braucis tikai ar : Audi 100 quattro, A6 quattro; A6 quattro biturbo, bet cik var pēc Tevis noprast: Nevar teikt, ka esi dziivi nodzīvojis, ja neesi turējis 86.g. passāta 1,8 synhro stūri rokās ???
Būs jāpamēģina..
Nu ja, viss dzīvē jāizmēģina. Man arī
priekšā vēl rinda ar quattro Audi, kas jāpastūrē.
Kautkā šodien nedzird shiira slavinošās dziesmas.
Vai mēģina atvilkt megarullzi līdz Rīgai
Jeb stundās nogrēkojies un stāv kaktā