kaadas atsauksmes par sho modeli
darrgs/leets pliist/nepliist u.t.t ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kaadas atsauksmes par sho modeli
darrgs/leets pliist/nepliist u.t.t ![]()
-nepatīk tāds sīkums,kā logu tīrītājam nau intervāla tīrīšana tikai AUTO
- priekšā bieza stoika,kas pagriezienos stipri ierobežo pārredzamību
- uz aizmuguri skats ir ok - pierod - plus vel loti lieli sānu spoguli.
- nav zapaskas - tikai putas
- lampas loti labas - par mainishanu nezinu
- augstums ir ok
- vietas dafiga-man pilnigi pietiek - vel 100unviena kastite un kabatiņa
- liekas liels pagrieziena rādius
- stabils
- ātrumā liekas viss.
- Jautājums citiem. Kā ar kārbu?- diezgan bieži neiet mazākā robā un ātri štepselēt ar dažkārt sagādā problēmas!?!?!?????
Laiks rakstīja: Sore, offtopic.
Eu, pediem un citiem aanusiem - ar citeeshanu un stubliem textiem par meitnju auto, zils zeens, cik nobraucis utt., nah*j cjakareejat normaalu topiku? nav ko teikt par konkreeto auto un taa tehniskjām iipashiibam - kluseejiet! Konkreeti zb ar sabaam verbaalajaam caurejaam.
ko cepies ? tevi kāds abižo ? varu atkārtot - civic hečbeka izpildījumā izskatās ļoti meitenīgs auto. par tehniskām niansēm lai runā zinātāji un tie kas nobrauca ar šo aparātu vismaz 30-40 000 km. pārējie var izteikt tikai savus atšķirīgus un subjektīvus viedokļus. punkts.
krupiss rakstīja: - - nav zapaskas - tikai putas
Kā nav? Ir. Pats redzēju. Pie normālā izmēra.
kolumbs rakstīja:
krupiss rakstīja: - - nav zapaskas - tikai putas
Kā nav? Ir. Pats redzēju. Pie normālā izmēra.
Sedanam ir normāla zapaska.
p.s. kaut gan principā sedans ir pavisam atšķirīgs auto un ražots arī Japānā
Man gan pašam labāk tīk 4d, bet nu gaumes jautājums.
Pārējos arī interesētu.
subjektiivi man , ~>100kg 190cm , tur viss bija eerti gana
bet tas tik 'testdraivs'
,dikti patika taipers - uzsita atminjas par beerniibu 'kartingiem' , bet nu patreiz nez vai taadu njemtu jo ar to monstrinju bez 'vaakiem' paliktu ~1-2meeneshu laikaa
Citaadi -skanjas izolaacija , prieksheejo logu 'resnaas' stoikas , cietiiba utt..'sliktumi' , tresho gadu hondojot , jau ira pierasta lieta .
Kas man patiik - bensona serviss un attieksme pret klientiem . Man ir bijushi un ir joprojaam , pietiekami daudz jauni pepeloci , kuri jaakopj dazjaados diilerservisos
, taadu attieksmi un 'komfortu' nesniedz neviens cic ![]()
![]()
pie bensonaa kunda tiek 'izgjeerpc' ar laipnu smaidu un patiikamu attieksmi , tb. naudas nava bet nava arii 'dusmiguma' par tu ![]()
![]()
![]()
offtopic: ar ko Tu pats hondo?
pasham ira 2cirvji ![]()
Tapēc diezgan pasīvi, bet tomēr meklēju,kur to zapasku 5x114,3 var iegādāt - dzirdēju bensons astranomisku pikji par to prasa,tapēc tur negriežos
Arsmens rakstīja: ...
Mazais motors ir taads piesmiets civiks, bet ar 1.8 ...
Namuldies, ja
, dzinēji visām Gondām ir gana labi, arī mazie.
Tas ir brauktprasmes un "kr" pagarinātāju "?" kā no luksofora miestā piestartē. Skaidrs, ka 2-litrinieki ceļas labāk, bet nevajag jau nepārtraukti kādam ko "pierādīt"
PS
Tiesa, mana pieredze ir ar klasiskāku Civic, kas tuvāks Accord, nevis šitie kosmosa kolti ... tādu es nepirktu.
Petka rakstīja: Baisulis normālu jautājumu JJJ uzdeva...
Pārējos arī interesētu.
??? jautājumu, kurš no viņa žults bija jautājums???? Baisula tipa cilvēku domas vispār mani neinteresē, tā kā varbūt kaut ko palaidu garām, the end.
krupiss rakstīja: Iepriekš ar bij teikt,ka Z-valstīm nāks zapaskas vietā mazais cīsiņš - bet kad nopirku - tik putas. Un tajā vietā kur viņai būtu jāstāv parasto riepu sava izmēra dēļ nevar ielikt.
Tapēc diezgan pasīvi, bet tomēr meklēju,kur to zapasku 5x114,3 var iegādāt - dzirdēju bensons astranomisku pikji par to prasa,tapēc tur negriežos
dzirdeeju...plaplapla , a Tu pashaa bensoonaa pajautaa pa galvu jau nesitiis , meedz gadiities ka dzirdi baisaak neka ira iisteniibaa ![]()
![]()
![]()
riciks rakstīja: Par ciisinu jautaaju es- laikam apzeltiits jo bija ap 300ls
njaa , daaush , chista no zelta ![]()
![]()
'tirgus nava'-jaarok BeeUuuu. lai veicas ![]()
Man nepatīk. Nepatīk izskats, nepatīk cietā gaita, benzīna motora apetīte, un dīzeļa cena.
Tiesa, esmu tikai vizinājies kolēģa mašīnā, un klausījies viņa slavas dziesmas
, nu pārāk jau saldas, lai būtu taisnība![]()
Pilsētas ciklā zem 13 l uz 100 km man neizdodās dabūt (arī īpaši necenšos). Ārpus pilsētas vienmērīgi braucot ar apm. 7-8 l.
Visumā auto labs. Diezgan ciets, un diezgan neērts, ja jālaiž pasažieri aizmugurējā beņķī.
outer rakstīja: Civic TypeR '07:
Pilsētas ciklā zem 13 l uz 100 km man neizdodās dabūt (arī īpaši necenšos). Ārpus pilsētas vienmērīgi braucot ar apm. 7-8 l.
Visumā auto labs. Diezgan ciets, un diezgan neērts, ja jālaiž pasažieri aizmugurējā beņķī.
cik sapratu, te runa par ne-TypeR. ne-TypeR'im tak piekare kardināli savādāka. un 4 durvis - neviens aizmugurē nav speciāli jālaiž ![]()
laabi taa melnais humorinsh
tx pa atbildeem
viela paardomaam ir
bensonaa tiiri tagad staav viens modeliitis pa saliidzinoshi pievilciigu cenjiku
nezinu esmu ~1,85 cik paseedeeju salonaa idealniks
neizjutu mazveertiibas kompleksu (ko nevar teikt pa lancetti)
krupiss rakstīja: Iepriekš ar bij teikt,ka Z-valstīm nāks zapaskas vietā mazais cīsiņš - bet kad nopirku - tik putas. Un tajā vietā kur viņai būtu jāstāv parasto riepu sava izmēra dēļ nevar ielikt.
Man jaunam rav4 ari tik kompresors ar kaadu tur sskidrumu
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23