Mans labākais šodienas atklājums - beidzot ir vieta, kur pirkt, pārdot un mainīties ar auto numuriem!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mans labākais šodienas atklājums - beidzot ir vieta, kur pirkt, pārdot un mainīties ar auto numuriem!
tunos rakstīja: FN 267 kaada marrutka pec par tadu vajadzetu maksat 45 ls?
Tapēc ka cilvēki ir saspiedušies! Tad es savu ET 7167 pa 500 Ls tirgoju, jo redz summā sanāk acīte![]()
Numurs : ET - 7167
Priekšējā numura tips : A tips
Aizmugurējā numura tips : A tips
Tālrunis : 28378988
E-pasts :
Cena : 500 Ls
tad jau es buutu miljonaars, ja notirgotu visus pusliidz smukos numurus kas man ir bijushi
xx-97, xx-850, xx-80, xx-739, xx-1331, xx-3234 un veel kaudze "parasto", "nesmuko" numuru, tos vareetu pa simboliskiem 500 Ls tirgot
cilceeku losismam naff robezhu ![]()
Baisulis rakstīja: Salaveci,palasi iepriekšējos postus un sapratīsi,ka tas numurs tur ielikts lai paņirgtu
tas jau tikai viens piemeers... pasties - tur pa pilnam parasto numuru.... ![]()
www.numur1.lv/...
(tas, kurš EL6005) ![]()
DeaDMoroZZZ rakstīja: pljaaaaaaa slimi cilveeeeeeki
Palasi iepr postus ![]()
Sanāk, ka apnīk viens (sataisīti rajona daudz pigori), pārdod un paņem citu? ![]()
Labrīt,Arča.
Tikko izgāju tehnisko ar nullīti. Nokāsa maitas 60Ls ar saviem nodokļiem un citiem maksājumiem... ><
Man te jautājums - nodoklis tiek maksāts par auto vai v/n? Respektīvi, ja es mainu nr., tad man nodoklis skaitīsies jau nomaksāts, ja? =)
Archijs2 rakstīja: Respektīvi, ja es mainu nr., tad man nodoklis skaitīsies jau nomaksāts, ja? =)
Cik esi izdzēris? Loģiski,ka par auto maksā.
Vai par TA uzlīmes maiņu arī jamaksā?
Vai apdrošināšanas polise arī jāpārraksta (gan octa, gan kasko)?
PTCruiser rakstīja: Nez cik varu prasiit par savu AA9977??
Prasīt jau Tu vari, cik gribi (tikai atceries, ka pa 2500 var dabūt savu numuru)
Es dotu kādus 30Ls ![]()
Uggga rakstīja: ...
Vai par TA uzlīmes maiņu arī jamaksā?
Vai apdrošināšanas polise arī jāpārraksta (gan octa, gan kasko)?
jā
DeaDMoroZZZ rakstīja: pljaaaaaaa slimi cilveeeeeeki
Priekšējā numura tips : A tips
Aizmugurējā numura tips : A tips
Tālrunis : 28378988
E-pasts :
Cena : 500 Ls
...tur tak summa acite sanak...
tad jau es buutu miljonaars, ja notirgotu visus pusliidz smukos numurus kas man ir bijushi
xx-97, xx-850, xx-80, xx-739, xx-1331, xx-3234 un veel kaudze "parasto", "nesmuko" numuru, tos vareetu pa simboliskiem 500 Ls tirgot
cilceeku losismam naff robezhu
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
12
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13