Prais: 4150 eur
Tel. 29632965
Prais: 4150 eur
Tel. 29632965
ursis rakstīja: pa 500 abus-njemu.
pa 500 Tu vari uzsaukt Džekiem banketu, lai neesam pikti par to, ka Tu te izsaki nepiedienīgus piedāvajumus...
Auzinjsh rakstīja:
pa 500 Tu vari uzsaukt Džekiem banketu, lai neesam pikti par to, ka Tu te izsaki nepiedienīgus piedāvajumus...
Labs!
Arnijs rakstīja:
Auzinjsh rakstīja:
Labs!
es ar saku laba cena
nemaisies biznesinjaa ![]()
Uh_ti rakstīja: Saab-us par sviestmaizi te optom var sapirkties! Tik pēc tam jāizdomā, kur tos likt tālāk.
Braukt...
farruhs rakstīja:
Uh_ti rakstīja: Saab-us par sviestmaizi te optom var sapirkties! Tik pēc tam jāizdomā, kur tos likt tālāk.
Braukt...
nu nazurbajev ti i loh:}} nes
farruhs rakstīja:
Braukt...
tos parasti ved...
Nu kādu man ceņņiku uzlikt,lai nopārdotu ![]()
![]()
2500 štolji
farruhs rakstīja: Tā... arro pats tu лашара
Nu kādu man ceņņiku uzlikt,lai nopārdotu
2500 štolji
Konkurenci Tolmetam sastaadi, kuri jau biznesu tik taalu attiistiijushi, ka pa TV savas reklaamas raada ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2