- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
It kā var servisā nomērīt ķēdes iztiepumu. Man ir nobraukti 190000, un it kā sen jau vajadzēja, bet kautkā roka neceļās maksāt 1000Ls par to procedūru.
Uz ausi var pārbaudīt, ka iedarbina aukstu dzinēju, tad, ja viņa ir izstiepusies, vajadzētu žvadzēt.
AEROMANS rakstīja: ....iegādājos 9-5 .....
apsveicu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AEROMANS rakstīja: Nu Alfā man teica,ka viss ir atkarīgs no tā-kā brauc,un ,ka to varēšot dzirdēt pēc skaņas,bet iedarbinot aukstu motoru--H u j var kaut ko saprast,jo skaņas nāk arī no visām siksnām.Man ir 2000 g.Aero ar servisa gr.un tjipa noskrējienu 13800 km.Pagaidām viss strādā tpu tpu tpu perfekti,tikai ik pa laikam iedegas check engine kopā ar ATM dačiku,kas pēc kāda laika atkal noziest.Alfā man teica,ka tas esot gļuks,-nu pastīsimies,kas būs tālāk....
![]()
![]()
tas ir sābs,tas ir normāli.
K;au,kādas skaņas nāk no siksnām? ![]()
jo taalaak...jo trakaak
pat 138.000 buutu nekauniigi maz...
kaapeec taada probza nav ne MB,ne BMW,ne TOYOTA.
ja nu paarvilktas,vai celinji izdilushi...
AEROMANS rakstīja: Kurš auto nav problēma?Ja pērk lietotu auto,vienmēr sākumā ir nervozitāte par to,kad,ko,kā nomainīt,pielikt,uzlabot!
Ieraksti zem topika meklētājā "ķēdes maiņa" un buus tev lasāmviela uz pāris dienām! ![]()
AEROMANS rakstīja: Kurš auto nav problēma?Ja pērk lietotu auto,vienmēr sākumā ir nervozitāte par to,kad,ko,kā nomainīt,pielikt,uzlabot!
vecs mersedess, pielej ellu vairaak tad nezhvadz
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13