phenom rakstīja:
asf rakstīja:
tu slimaa vafele! ja tu nezin ko esmu redzeejis tad nepljuuti, es domaaju, ka esmu redzeejis vairaak kaa tu jebkad redzeesi. Es tieshi redzu, kur nonaak visas taas mashiinas ar 300k noskreejienu un kaa vinjas paartop par taam, kuras tu domaa ir no beneluksa valstiim! Taatad vairums populaaro diizeljauto no aarzemeem ir ievestas ar 200+ noskrejienu. Piem. visu iecieniitie A6 C4 2,5tdi ir ar 270-400 kkm, A4 peec 2001 gada. ir videeji no 200 - 250, ja ir no privaatpersonas! ir viens pasaats nesen redzeets 2006 gada ar 270kkm!
Vot pļe dalpajops.
Pirmkārt: priekš Tevis es esmu Jūs nevis Tu.
Otrkārt, es skaidri un gaiši zinu kur nonāk autiņi ar >200km.
Un jābūt konkrētam debīlam lai vērtētu auto pēc Tavas tabulas.
Tas ka Tu saki ka autiņš ir nojāts pēc 200tkm jau nosaka Tavu izglitošanu šajā jomā.
Ir viens pasats redzēts ar 270tkm Jā, Tu tiešam esi redzējis vairāk par mani
Es gadā nobraucu ~80tkm(lai nevajdzētu skatīties kur nonāk tie autiņi >200tkm, un pašam varētu aizbraukt uz to pāsu Holandi vai Itāliju)), bet mans kaimiņš nobrauc 15tkm gadā??? Un tagad varbūt man sākt bļaut ka visām autiņiem kuri pirkti Latvija ir 2008 mīnus izladiuma gads, reiz 80tkm?
Audi a6 tiešam ir ļoti iecienīts lauku tipu braucamais
Koroče, pshel nakuj un un nelien pie manis ar savo stulbo viedokli.
tu esi atsaldeets miizelgjiimis! nelogjiskaaku svaarstijumu sen neesmu lasijis... pirmkaart jau nevienaa briidii neesmu teicis, ka autinjsh ir nojaats peec 200kkm, kaa tas arii visbiezhaak nav! Naakoshais ir tas, ka visus skaitljus mineeju tikai, lai uzsveertu domu, ka mashiinaam nereti ir liels noskreejiens, bet ar taadu tos netirgo un tapeec ir svariigi zinaat auto veesturi.
aa un starpcitu esi gan TU, jo pirmais saaki lietot lamu vaardus.
Vopshem izaudz perdeli, un saac apjeegt ko raksti.
80 tuukstoshi gadaa... phe! driizaak taisnajaa zarnaa!