2.0 16v un 20 doch

izcelas strids par motoriem un man saka ka 2.0 16v motoram esot 1 sadalenb bet 2.0 doch esot divas sadalenes un ari ka 1.6 16v un 1.4 16V Esot tikai viena sadalene!
Teorētiski ir iespējams čut ne jeb kas. I ar vienu sadaleni bīdīt 4 vārstus uz cilindru; i ar vienu sadaleni bīdīt 4 vārstus uz cilindru V veida motorā (tad gan abreviatūra būs OHV nevis OHC). Var arī ar 2 sadalenēm bīdīt 2 vārstus uz cilindru. Tā ka skaties konkrētus motorus. DOHC ir double overhead camshaft - tātad 2 sadalenes. Parasti jau liek, ja ir 4 vārsti uz cilindru. 16V savukārt nozīmē tikai to, ka ir 4 vārsti uz cilindru (R4 motoram), kurus var bīdīt 1xOXC, 2xOXC, vai arī (perversi gan iznāk) kaukāds OHV risinājums.

jaucejs rakstīja: izcelas strids par motoriem un man saka ka 2.0 16v motoram esot 1 sadalenb bet 2.0 doch esot divas sadalenes un ari ka 1.6 16v un 1.4 16V Esot tikai viena sadalene!

ir domats opel calibras 2.0 doch motors kipa vecais un 2.0 16v ecoteks ka ari tigras motori x16xe x14xe
ir domats opel calibras 2.0 doch motors kipa vecais un 2.0 16v ecoteks ka ari tigras motori x16xe x14xe
DOCH

double overhead camshaft.

resp- dubulti vaarsti, ja gribi pavisam preciizu tulkojumu...2 iepluudei, 2 izpluudei....

cik tur sadalenes- dabaa jaskataas...

Ozz rakstīja: DOCH

resp- dubulti vaarsti, ja gribi pavisam preciizu tulkojumu...2 iepluudei, 2 izpluudei....

DOHC nozime divas augšejas galva sadales varpstas.Un nekada sakara ar varstu skaitu.

Tie abi opeļa motori ir ar divam sadalenem un 16 varstiem

batka rakstīja:

Ozz rakstīja: DOCH

DOHC nozime divas augšejas galva sadales varpstas.Un nekada sakara ar varstu skaitu.

jepp....

pac safisos.....

un SOHC - viena augšējā sadales vārpsta - Single OverHead Camshaft...

Yetti rakstīja: un SOHC - Stringi Over My Head ...

nu tu gan laid...

Centis_Nuudele rakstīja:

nu tu gan laid...

pļjad tagad es i apvainojies un gribu tevi izbanot, dikti perversā veidā

Yetti rakstīja:

Centis_Nuudele rakstīja:

nu tu gan laid...

pļjad tagad es i apvainojies un gribu tevi izbanot, dikti perversā veidā

Nu brauc šurp, paizbanosimies kaut kur upmalā.

Straight On Head Cumshot?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti