Vai kādam ir pieredze šajā jautājumā?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
yanky rakstīja: Tiek pārbūvēts Ford Capri 1978g (dzinējs V6), plānots izplūdi izveidot uz auto abiem sāniem (pirms pakaļejiem riteņiem) Kā būs ar TA iziešanu?
nespīd tev izplūdes trakts a la Mad Max...
iegādājies jau otru komplektu priekš TA
(bračam ir Camaro ar Side Pipes, tā kā mnenije imeju
)
yanky rakstīja: Hmm bet Capri nevarētu būt biežs TA apmeklētājs, kā viņi tur vispār zin, kā kam ir jāizskatās? Piemēram manam draugam vienu gadu izlaida skati, bet šogad izšvilpa????
aha, camaro ar sidepaipiem ikdienā iet...
taisnā truba neies ne zem viena normatīva... tiko pārbūve, tas vairs nav retro...
Yetti rakstīja:
taisnā truba neies ne zem viena normatīva... tiko pārbūve, tas vairs nav retro...
Nu man nebūs taisnā truba. Katrai cilindru rindai izbūvēts savs rezonators un savs klusinātājs.
yanky rakstīja:
Yetti rakstīja:
Nu man nebūs taisnā truba. Katrai cilindru rindai izbūvēts savs rezonators un savs klusinātājs.
nu tad meklē iekš www.uscars.lv/...
lietotāju ar niku V8...
yanky rakstīja: šķiet, ka uz "džipmašīnām" skatās citādi, jo man kolēģis arī savam Cruizerim skati izgāja!
Arī ar busiem (konkrēti Transitiem) nav bijis problēmu. Tiem vnk aizmugurē nekādu rezonātoru nav un lai nebūtu vienmēr jāseko kā uzvedās garā truba,tika metināta izeja uz sānu. TA problēmu nebija.
smaidiigais rakstīja: nezinu par saidpaipiem, bet manam MINI no oriģinālās trubas izmetu ārā vienu bnduli, skatā protams neviens neko nerubī ja tik izskatās daudz maz pēc fabrikas produkta
Nu jā.. TA jau ir svarīgi tie decibeli, bunduļu skaits cik vēlies.
Hmm... un lai liesmas pa trubu nešaujas ar skatās
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
11
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13