RHINO rakstīja: šis raksts ir spilgts piemērs tam kapēc es nepērku jaunu mašinu. Nu protams novēlu pacietibu taisnības meklējumos, bet no pieredzes zinu ka patiesība ir kautkur tur ārā - tur teorētiski, bet reālā dzīvē ticība likumam ir uz nulles.
Nu teikssu godiigi. Arii man peec vakardienas piedziivojumiem taa saak likties ka jaunu massiinu privaatpersonai labaak nepirkt.
Nu katraa zinjaa nevar pirkt massiinu ar garantiju jo tad jaaiet visas apkopes obligaati pie diilers kas ir reizes 4 daargaakas. Nu vismaz darbaspeeks.
Un es vienu tocc zinu. Ka es jau nu nevienam peec ssii atgadiijuma neieteikssu sadarboties ar MOTORCENTRU. Un vinji var buut drossi ka sso staastu es izstaastiissu visiem kas no man zinaamajiem taisiisies pirkt jaunu massiinu.
Jo man jau veel ir arii nepatiikama pieredze ar apkopi MOTORCENTRAA.
Nu būs jau divi gadi apkārt ... kā taisnības nava tā nava, iedeva kautkādu sarūsējušu tipa mainjas auto.
Man te iesaka zvaniit uz BEZ TABU. A ko tad tavs ccoms veel nav zvaniijis uz bez tabu. Nu es jau tocc par ssaadu gadiijumu buutu pazvaniijis.
Veel jau nezin kaa man te beigsies bet ta jau redzees. Moss buus jaazvana ar.... Taa teikt jaauztaisa MC Anti reklaama....
Bracus rakstīja: Nu katraa zinjaa nevar pirkt massiinu ar garantiju jo tad jaaiet visas apkopes obligaati pie diilers
Nu cik reižu šeit ir skaidrots, ka tas ir blefs!
Garantijas remonts pie dīlera, apkopes jebkurā sertificētā servisā.

vispār garantija tačkai ir viena vienīga kuiņa.....
ja kautkas tai kastei ir gatavs noklāties, tad izdarīs to uzreiz ekspluatācijas sākuma posmā... nu varbūt pirmajā ziemā vai pirmajā vasarā....
bet 5 gadus taisīt kuidajgecam akkopes pa biezajiem $$$$, tikai tāpēc, ka ir kautkāda mistiska garantija vēl palikusi uz caurrūsēšanu rezerves riteņa diskam.... nu piedodiet
bet nu bagāc dara kā grib 
Magistrs rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Bracus rakstīja: Nu katraa zinjaa nevar pirkt massiinu ar garantiju jo tad jaaiet visas apkopes obligaati pie diilers
Nu cik reižu šeit ir skaidrots, ka tas ir blefs!
Garantijas remonts pie dīlera, apkopes jebkurā sertificētā servisā.
Un pēc tam ej pierādi dīlerim, ka karobka nesalūza dēļ eļļas maiņas "sertificētajā" servisā.
man norvēģijā korišs hiacei dabūja jaunu motoru..... serviss esot bijis aizmirsis izliet skalotāju 

pie mums būtu pateikuši, ka pats vainīgs un akmens trāpīja motorā, rekur vēl ir palikušas pēdas 

Magistrs rakstīja:
Un pēc tam ej pierādi dīlerim, ka karobka nesalūza dēļ eļļas maiņas "sertificētajā" servisā.
Ja baidies vilka - neej mežā.
Pirmais rakstīja: vispār garantija tačkai ir viena vienīga kuiņa.....
ja kautkas tai kastei ir gatavs noklāties, tad izdarīs to uzreiz ekspluatācijas sākuma posmā... nu varbūt pirmajā ziemā vai pirmajā vasarā....
bet 5 gadus taisīt kuidajgecam akkopes pa biezajiem $$$$, tikai tāpēc, ka ir kautkāda mistiska garantija vēl palikusi uz caurrūsēšanu rezerves riteņa diskam.... nu piedodiet
Nu,tieši tāpēc es savulaik interesējos, vai kāds tirgotājs nav ar mieru pārdot jaunu ķerru bez garantijas bet par cenu, no kuras garantijas remontam paredzētie izdevumi ir atskaitīti.
Neviens vēl nav pieteicies.....turpina zvejot.
varbūt speciālisti šeit varētu pie reizes pakonsultēt mani - vai man ir jēga apdrošināt savu mašīnu....
apdrošināšanas maksājums manuprāt ir viena vienīga naudas izspiešana no manis :@
Centis_Nuudele rakstīja:
Pirmais rakstīja: vispār garantija tačkai ir viena vienīga kuiņa.....
Nu,tieši tāpēc es savulaik interesējos, vai kāds tirgotājs nav ar mieru pārdot jaunu ķerru bez garantijas bet par cenu, no kuras garantijas remontam paredzētie izdevumi ir atskaitīti.
Neviens vēl nav pieteicies.....turpina zvejot.
kad es pirku aizpagājušo renaultu, tad man bija tāda iespēja.... garantija tika izteikta 5% no cenas....
bet kad es ņēmju pagājušo renaultu, tad jau šāda iespēja vairs netika izskatīta, es vēl speciāli apjautājos, atsaucoties uz iepriekšējo pieredzi, man peteica, vari ņemt ar "garantiju" vai neņemt nemaz....
par šito renaultu ir jāsaka, ka man tomēr garantijas ietvaros nomainīja manis nosvilināto kompi
p.n. par aizpagājušo renaultu jāsaka, ka es tos 5% uzvārīju, jo potenciālajā garantijas laikā nekas nenotika
bet laikam jau bez garantijas tirgot liedz kautkāda eiropas likumdošana.... ķipa tu paņem bez garantijas un tad tomēr brauc uz franciju vai vāciju remontēt

Pirmais rakstīja: bet laikam jau bez garantijas tirgot liedz kautkāda eiropas likumdošana.... ķipa tu paņem bez garantijas un tad tomēr brauc uz franciju vai vāciju remontēt
Kas man kā pircējam var uzspiest noteikumu ka obligāti jāpērk garantiju? Pastāv tak cilvēktiesības uz brīvību un tmldz.
Tā ir dīleru tīkla problēma, ja viņi nevar savos eiropas reģistros ieķeksēt ka manai ķerrai garantija nav paredzēta.
Pirmais rakstīja: varbūt speciālisti šeit varētu pie reizes pakonsultēt mani - vai man ir jēga apdrošināt savu mašīnu....
apdrošināšanas maksājums manuprāt ir viena vienīga naudas izspiešana no manis :@
Kādu atbildi tu gribi? Vai ir jēga apdrošināt vispār, jebšu vai ir jēga konkrēti tev apdrošināt?

Bracus rakstīja: Nu būs jau divi gadi apkārt ... kā taisnības nava tā nava, iedeva kautkādu sarūsējušu tipa mainjas auto.
Man te iesaka zvaniit uz BEZ TABU. A ko tad tavs ccoms veel nav zvaniijis uz bez tabu. Nu es jau tocc par ssaadu gadiijumu buutu pazvaniijis.
Veel jau nezin kaa man te beigsies bet ta jau redzees. Moss buus jaazvana ar.... Taa teikt jaauztaisa MC Anti reklaama....
Ne viss ko tu piezvani Beztabu nonāk ēterā
- vinjiem arī ir savi draugi, viniem arī ir jaunas mashinas utt... takā pa Mālpils upi un likumparkapumiem varesi uz nebedu skatities bet kartigu jezgu ar autoservisiem caur vinjiem neuztaisiit, tipa papeti raduraxtus pirms sudzies
DDDD