Vienkārši atradu internet veikalā sev interesējošas riepas, bet mani mulsina cena 76.50 par 1 riepu. riepas izmērs 205/60/R16
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vienkārši atradu internet veikalā sev interesējošas riepas, bet mani mulsina cena 76.50 par 1 riepu. riepas izmērs 205/60/R16
Manējam izmērs 225/65/16 un citas, it īpaši pirelli uz šosejas risēm mētāja mašīnu, bet ar šīm nevienu risi nejūtu.
bija continental,- pulka klusākas un labāk ceļu turēja arī.
īsāk - nokia for never ![]()
smart235 rakstīja: tās kas man, tās ir baigi skaļas. Atvērsi logu - kurls paliksi pēc brītiņa...
īsāk - nokia for never
Nav karsti asarā logu vaļā vērt?
lamerok rakstīja: Kādās atsauksmes ir par firmas NOKIAN riepām?
painteresējies Vianor - pie izplatītāja!
84.234.68.110/...
,iesaku H!
Gregers rakstīja:
smart235 rakstīja: tās kas man, tās ir baigi skaļas. Atvērsi logu - kurls paliksi pēc brītiņa...
īsāk - nokia for never
Nav karsti asarā logu vaļā vērt?
ja asara=vasara tev domāta, tad - nē, nav vis. man labāk patīk, ja vējš pūš, tas mākslīgais aukstums ne visai kkā.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
14
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13