- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
I visi radardetektori miskastē.
Graberis rakstīja: Vobšem, daprigajeķesj tovarišči. Beigās kāds umņiks izdomās vizuālās analīzes sistēmu (a mok jau ir izdomāts, hvz) - stāvēs parasta Panasonic kamera, a kompis analizēs kurš ar kādu ātrumu brauc.
Aizver ačelītes, kad sapņo ![]()
![]()
Graberis rakstīja: Vobšem, daprigajeķesj tovarišči. Beigās kāds umņiks izdomās vizuālās analīzes sistēmu (a mok jau ir izdomāts, hvz) - stāvēs parasta Panasonic kamera, a kompis analizēs kurš ar kādu ātrumu brauc.
Latvietis būs gudrāks par visu pasauli? Diez vai ![]()
Terorētiski kādu laiku atpakaļ Zebrā rādīja auto plūsmas skaitītājus, kuri var noteikt braukšanas ātrumu - vienīgā problēma, ātri pamanāma iekārta, jo divi striķi pāri pa ceļu iet ![]()
saf rakstīja: Sen jau pastāv ātruma kontroles sistēma, kas nosaka ātrumu ar uz asfalta izvietotiem devējiem (tāda ir pat mūsu ceļu dienestam), kas pēc tam dod signālu fočukam un radaru detektori iet pensijā.
Tikai pēc rokas un CP iebūvētajiem radariem....
saf rakstīja: Sen jau pastāv ātruma kontroles sistēma, kas nosaka ātrumu ar uz asfalta izvietotiem devējiem (tāda ir pat mūsu ceļu dienestam), kas pēc tam dod signālu fočukam un radaru detektori iet pensijā.
Vien problēma ir ar verifikāciju, man liekas ka MK noteikumos Nr. 40 nekas nav teikts par tādu iekārtu verifikāciju - automātiski visi dati ko viņi dod, nevar tikt izmantoti soda piemērošanai
Uij, sore, punkts 1.5. ir "autotransporta līdzekļu ātruma kontroles mērierīces" ... moš tur var pavilkt apakšā arī šitos verķus ...
marrutkis rakstīja: Radardetektori ķer viņus 100 punkti.... Tikai hvz kādā frekvencē Būs jāieslēdz visas
Ja viens ir Rīga - Ķekava, tad man liekas, ka zinu, kur viņš ir - aptuveni pie pirmā līkuma (kā reiz labs, taisns skrejceļš, kur ieskrieties ) braucot no Rīgas puses. Tur man vairākas reizes konstanti radardetektors ir sācis bļaut īstajā (Ka) frekvencē, bet nekad menti nav redzēti (pieļauju, ka testēja).
Man arī ir detaktors, kurš gandrīz pastāvīgi Ieriķos bļauj, lai arī menti tur redzēti labi ja pāris reizes.
Nu K frekvenci negribās slēgt, tad par visiem benzīntankiem un veikalu durvīm tiks signalizēts
Jautājums tāds, kādā attālumā tas detektors nosaka signālu no foto radara un kādā attālumā tas fotoradars knipsē mašīnas un tās ātrumu?
galant rakstīja:
marrutkis rakstīja: Radardetektori ķer viņus 100 punkti.... Tikai hvz kādā frekvencē Būs jāieslēdz visas
Ja viens ir Rīga - Ķekava, tad man liekas, ka zinu, kur viņš ir - aptuveni pie pirmā līkuma (kā reiz labs, taisns skrejceļš, kur ieskrieties ) braucot no Rīgas puses. Tur man vairākas reizes konstanti radardetektors ir sācis bļaut īstajā (Ka) frekvencē, bet nekad menti nav redzēti (pieļauju, ka testēja).
Man arī ir detaktors, kurš gandrīz pastāvīgi Ieriķos bļauj, lai arī menti tur redzēti labi ja pāris reizes.
Nu K frekvenci negribās slēgt, tad par visiem benzīntankiem un veikalu durvīm tiks signalizēts
Jautājums tāds, kādā attālumā tas detektors nosaka signālu no foto radara un kādā attālumā tas fotoradars knipsē mašīnas un tās ātrumu?
Nu uz KA falš-alarm nevar būt. Pieņemot to, ka normāls detektors stabili savus 2-3km ķer 360 grādot, bļaut var arī uz ekipāžu ar defaultā ieslēgtu radaru, kura tobrīd takštellē belašus ēd
Klau, tu mani ar to vārdu Radardetektors esi izsitis no sliedēm...
tas ir tas pats, kas prosta detektors, ja?
Piem man ir šāds www.radarreviews.net/...
detektors, un esmu apmierināts
galant rakstīja:
Klau, tu mani ar to vārdu Radardetektors esi izsitis no sliedēm... tas ir tas pats, kas prosta detektors, ja?
Piem man ir šāds www.radarreviews.net/... detektors, un esmu apmierināts
Tas pats tas pats
marrutkis rakstīja: www2.videogaga.lv/...
tas ir tas par ko runāju ![]()
īsti nesapratu..kur viņš ir uzstellēts??
Braucot no Ķekavas puses uz Rīgu pirms pagrieziena uz katlakalnu??
Magistrs rakstīja:
galant rakstīja:
Tur, kur nāk no mežā ārā ceļš. Radas uz trijkāja ceļa malā un krūmos vairāki privātie auto. Mentus tur neredzēju. Laikam kautkāda izmēģināšana tikai bija. Jo pie 140 nekas nezibsnīja.
Pavisam teorētiski - gaišā diennakts laikā nav vajadzīga zibspuldze - rezultāts sūdīgāks nekā bez. Tā ka ja mauci 140, iespējams ka jau esi viens no pirmajiem laimīgajiem ![]()
![]()
![]()
marrutkis rakstīja:
Magistrs rakstīja:
galant rakstīja:
Tur, kur nāk no mežā ārā ceļš. Radas uz trijkāja ceļa malā un krūmos vairāki privātie auto. Mentus tur neredzēju. Laikam kautkāda izmēģināšana tikai bija. Jo pie 140 nekas nezibsnīja.
Pavisam teorētiski - gaišā diennakts laikā nav vajadzīga zibspuldze - rezultāts sūdīgāks nekā bez. Tā ka ja mauci 140, iespējams ka jau esi viens no pirmajiem laimīgajiem
Tad naktī būz zibspuldze?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
11
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13