- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pilnīgi iespējams, ka pēc 100 gadiem tikai par to, ka esi tādā sēdējis, tevi nomētās ar akmeņiem... vai iepūtīs putas...
Yetti rakstīja: da ņem biezo maku, brauc un pērc...
pilnīgi iespējams, ka pēc 100 gadiem tikai par to, ka esi tādā sēdējis, tevi nomētās ar akmeņiem... vai iepūtīs putas...
Pa īsu maks lai no turienes kko atgādātu, da i pēc pieredzes zinu, ka atvest to autiņu ir mikro iespējas, jo pat vabolīti kura ciemā ir pačotā neviens tev neļaus aiztikt, tipo vecvecvecmāmiņa vēl tajā spēlējās un viss, tur tak vēl ne visu var nopirkt par naudu.
Bet tāpat žēl tās bildes skatīt ![]()
pilla mobile.de ira ar 'oldies' gan nerestaureetiem za 1euroo , gan pat ar 0km!! shiltee za XXX XXX euroo
kam tur napig tie sierijaa rusoshie dzelzji krata ![]()
![]()
![]()
edzulis rakstīja: kurš no tiem šrotiem skaitās mega exclusive?
nu ne viena , piem., shitaada :suchen.mobile.de/... ![]()
TDIOTS rakstīja:
edzulis rakstīja: kurš no tiem šrotiem skaitās mega exclusive?
nu ne viena , piem., shitaada :suchen.mobile.de/...
Pa to sudu 35000!!!!???Nu nakuj 5000 eiro ne kaipeiku vairak.
Tie autiņi nav krievijā.
Rollsam nav krievijas numura un blakus sakrautie dakstiņi izskatās pēc britu varianta.
Cadillac ambulancei, kas pēc apraksta atrodas ģerevņā fonā ir redzams šosejas barjeras.
Pa to sudu 35000!!!!???Nu nakuj 5000 eiro ne kaipeiku vairak.
Es to neteicu, lai tagad jūs te onanētu uz M3 Sport evolution, kas ir uzvarām bagātākais touring auto autošosejas vēsturē un kolekcionāru acīs viens no, ja ne pats vērtīgākais modernās ēras BMW, kas automātiski daudz ko nozīmē. Savukārt šeit redzamie nav nekādi īpašie modeļi. Es saprotu, ja tur kaut kāds ferrari F40 vai Porsche 959 gulētu...
Reāli nosauciet man kurš no tiem visiem auto ir kaut kāds exclusive? Es vienīgi par to Ferrari neko nezinu, visi pārējie ir sūdi, kas pat labā stāvoklī neko nemaksā, pat tas Rolls Royce.
P.S.nekaa persooniska ![]()
edzuli par to sensacionālumu - aizbraucot uz kādu tusu, tam bemuwe 327 noteikti pievērstu vairāk uzmanības kā ///M3, pēdejo varētu uzskatīt par nabadzīgu puisi ar bembiskām nosliecēm - līdzīga paskata bembji visādiem jauniešiem ir pietiekami
![]()
Fonā redzamais pikaps, zāles un koku krāsas kā arī redzamā šoseja par to liecina.
Sķiet, liela daļa no tiem auto varētu būt zagti vai ar līdzīgu pagātni. Vispār tiešām dažiem tur vairs nekas nav saglabājies - vērtības nav nekādas.
Kas tā par vērtību, drīzāk gan vērtība, bet ar mīnuss zīmi, tomēr transporta izmaksas + darbs, tad jau labāk zagt to metālu no liftiem un tamlīdzīgi ![]()
mok veell kaadi saskataami
trekteris-panjikjors ![]()
![]()