- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: 1) ABS darbojas virs 20 vai 30 kmph [neatceros]
2) Skaņu tu dzirdi, domā, ka elektroniska?
ABS savādāk darbojas, uz 50 bremzējot pedālis pulsē un riteņi neizslīd? Ja jā, iesaku iesākumam nomainīt ABS bloku, šitiem jābūt samērā izplatītiem.
abs darbojas arī zem 30kmh
vdrug32 rakstīja: ...Nu ja, ir tur divi reļuški..tak kura no viniem??Viena elektro magnetiska rele, otra ja es nemaldos, rele vozvrata nasosa, kaut ka ta bija, tad kura no viniem???
A man uzzvanīt grūti?
Centis_Nuudele rakstīja: Kāds no ABS dačikiem nedod pietiekamu impulsu. Tāpēc smadzenes domā, ka ritenis negriežas un ieslēdz sūkni. Tas ir tas troksnis.
Kāpēc nedod impulsu - iemesli var būt vairāki. Bojāts devējs. Aizlūzis vads. Nepareizi ieregulēts devējs - nevis par tuvu kā Krekeris sapņo, bet par tālu nost no zobvainaga. Pareizi ieregulētam devējam viegli jāskar zobvainagu.
Uhu, un kad man tāda probza bija ar saabu tad vecis viņe pieslīpēja un probza pazuda, ja būtu par tālu tad spiestu tuvāk nevis liktu tālāk.
Par tuvu bija jo kā vēlāk izrādijās veči bija kkādu kreiso dačiku no cita modeļa izmantojuši.
Pirmais rakstīja:
ABS savādāk darbojas, uz 50 bremzējot pedālis pulsē un riteņi neizslīd? Ja jā, iesaku iesākumam nomainīt ABS bloku, šitiem jābūt samērā izplatītiem.
ieslēdzas virs 4 km/h.
Gregers rakstīja: Uhu, un kad man tāda probza bija ar saabu
Izskalo acis un izlasi, ka topiks par audi. Un nebāzies ar savu sābu ja neko nejēdz.PN.
Centis_Nuudele rakstīja:
Izskalo acis un izlasi, ka topiks par audi. Un nebāzies ar savu sābu ja neko nejēdz.PN.
Kāda šķirba!Saab vai audi, bet izgudrja to kuinju tapat viena un tāpati firma, un tajos gados visiem uzbūve tehnoloģiski bija+/- vienāda! Tāka ej nu skalo patss!
Gregers rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Kāda šķirba!Saab vai audi, bet izgudrja to kuinju tapat viena un tāpati firma, un tajos gados visiem uzbūve tehnoloģiski bija+/- vienāda! Tāka ej nu skalo patss!
sābam priekšas abs zobi laikam bija uz granātas....
sābam nekad nav bijusi uzbūve tāda kā normālām mašīnām.... sābs iet savu ceļu....
Pirmais rakstīja:
Gregers rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
sābam priekšas abs zobi laikam bija uz granātas....
sābam nekad nav bijusi uzbūve tāda kā normālām mašīnām.... sābs iet savu ceļu....
Vispār manējam bija problēma ar aizmugurējo dačiku, bet ja tiešām saab un mercedes ir savādāk tad atceļu visus savus apgalvojumus
Izvinite ošibsja!
Pirmais rakstīja: sābam priekšas abs zobi laikam bija uz granātas....
...
Un kuram tad nav uz granātas![]()
Centis_Nuudele rakstīja:
...
Un kuram tad nav uz granātas
Droši vien, ka visiem tiem, kam nav AWD...![]()
Centis_Nuudele rakstīja:
...
fiška bija tur, ka sābam esot (kā sviestcs teica par hre sābu) dažādas granātas ar dažādu zobu skaitu
vdrug32 rakstīja: Starp citu, www.audi-style.lv, izlasost viena topika par ABS problemu vienam cilvekam bija toč tada problema, un tad sakas ar to ka nomainija priekšejo gultni, un laikam nepareizi salikts atpakaļ. Situacija ka mana gadijuma.Un tad ieteica uz diagnostiku.Kas var ieteikt kur to var izdarit???Vidzemes regiona.
Ko tu tur taisies diagnosticēt? ![]()
Pirmais rakstīja: fiška bija tur, ka sābam esot (kā sviestcs teica par hre sābu) dažādas granātas ar dažādu zobu skaitu
Tā gadās netikai sābiem.
krishus rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
...
Droši vien, ka visiem tiem, kam nav AWD...
nepareizi.... uz granātas nav tiem, kam granātas vispār nav. RWD tātad....
![]()
![]()
Pirmais rakstīja:
no 7 vai 8 km/h pilnīgi precīzi vairs neatceros, bet vairāk sliecos uz 7km/h
Identiski simptomi ir ja dačiki ir par tālu vai tuvu, vai arī pats dačika gals apaudzis ar metāla skaidām...
vdrug32 rakstīja: Un kur tad ludzu atrodas tie datčiki...zobini, kurus vajag itka notirit???
Noņem riteņus un sāc meklēt. Ja labi paveiksies, atradīsi.
Priekšējais zobvainags ir uz granātas, kā jau šeit minēts.
Pakaļējais uz rumbas vai latviski - stupicas.
Pašus devējus var izvilkt ārā (ja nav pierūsējuši), notīrīt apmīļot, sasmērēt un iespraust atpakaļ līdz atdurei, tad maaazliet pavilkt atkal ārā lāi būtu minimāla atstarpe starp devēja galu un zobvainagu.
Ja esi izvilcis devējus, pieslēdz pie štekera ommetru un izloci - izraust - izburzi vadu. Gadās ka vads ir aizlūzis un braucot pazūd kontakts, tāpēc ABS atslēdzas.
Štekeri priekšējiem devējiem ir motortelpā, pakaļējiem zem pakaļējā beņķa.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
1