- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmajā reizē es droši vien izvēlētos to, kurā ērtāk nokļūt!
Riktigi patik. nav bijusas problemas. attieksme laba.
boliks rakstīja: Ir parādījusies dilemma uz kuru servisu braukt, lai veiktu lielo 90t apkopi. Kādas atsauksmes, pēc pašreizējiem aprēķiniem izskatās, ka Amserv ir lētāks. Vai ir kādam bijusi pieredze?
vispār nekādas...
gribēju mainīt auto, patika amserva (Edgars, laikam) attieksme... pastāstīja kto, gde, kogda... ja kādreiz iznāks lietot Toyotu, tad, laikam, tik pie viņiem...
P.S. patīk lapā redzamās apkopju izmaksas...
Citos neesmu bijis, bet arī objektīvu iemeslu mainīt nav. Darba un detaļu izmaksas pieļauju ka ir līdzīgas visur.
Vienīgi jāatzīst ka eļļas maiņas un citus sīkumus daru citur, jo tomēr lētāk.
aeg rakstīja: Amserv . Tikai un vienīgi .
tāpēc ka....??
Man jau liekas, ka dzen kur tuvāk un necakarējies.
Graberis rakstīja: Man ne viens ne otrs nav ērti - kopjos pie Amserva kā dīlera. A savādāk stulbi - pats servis taisnā līnijā vairāk par 600 metriem nebūs, a aizbraukt, atbraukt tā vai tā pusstunda.
Mazgabarīt prāmi jāiegādā domājams Amserv pusē kur pietauvot jau ir, tikai savā glā k-kas jāizštuko. ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2