Parādā nepaliktu...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Parādā nepaliktu...
Yetti rakstīja: ja ir kāc, kurš spētu, otrdien vai trešdien, atvest stūres pastiprinātāju no Klaipēdas...
Parādā nepaliktu...
Sarunā ar msh lai atved līdz Liepājai, iekrauj Rīga-Liepāja autobusā (un nopiķo soferim 2Ls par vešanu) un pats sagaidi savu detaļu rīgas autoostā
es no Ventspils... ![]()
ValdisM rakstīja:
Yetti rakstīja: ja ir kāc, kurš spētu, otrdien vai trešdien, atvest stūres pastiprinātāju no Klaipēdas...
Parādā nepaliktu...
Sarunā ar msh lai atved līdz Liepājai, iekrauj Rīga-Liepāja autobusā (un nopiķo soferim 2Ls par vešanu) un pats sagaidi savu detaļu rīgas autoostā
![]()
keikei rakstīja: turp atpakaļ 450 KM, nav daudz, neesi slinks, aizbrauc pakaļ
oselis...
līdz Klaipēdai no manis 500km...
nafig man jāgruzī, man nepazīstams cilvēks un vēl jājūtas viņam parādā?
tā "po prostomu"?
Yetti rakstīja:
keikei rakstīja: turp atpakaļ 450 KM, nav daudz, neesi slinks, aizbrauc pakaļ
oselis...
līdz Klaipēdai no manis 500km...
nafig man jāgruzī, man nepazīstams cilvēks un vēl jājūtas viņam parādā?
tā "po prostomu"?
1. Neko nesapratu
2. No Vpils līdz klaipēdai ir 220 km
3. Kam tev parādā jājūtās, es tak saku paņem un aizbrauc pats pakaļ!
likās, ka dodi padomu, lai msh iespringst, brauc uz Klaipēdu, tad sūta uz Rīgu un pie Aiviņa es plati smaidot gaidīšu...
sory, vēlreiz ![]()
Yetti rakstīja: ups, piedod!
likās, ka dodi padomu, lai msh iespringst, brauc uz Klaipēdu, tad sūta uz Rīgu un pie Aiviņa es plati smaidot gaidīšu...
sory, vēlreiz
Tagad vismaz es visu saprotu!
Gadās! ![]()
Btw ja šitas būtu kādas 3 ned agrāk, tad arī būtu iespējams līdz liepājai atdabūt ![]()
pats gandrīz katru nedēļu reizi braucu Rīga-Ventspils-Rīga. Bet sanāk, ka vajag fiksāk ko nosūtīt, tad vai nu ar autobusa šoferi vai autopasts.lv
paldies par padomiem...
tur vēl nianses ar rēķinu apmaksām...
es a' neticētu leitim, kurš man piezvanītu un solītu naudu pārskaitīt... ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7