Džeki, tik nevajag SPAMU, un ka pats vainīgs utt. tas jau pat āzim skaidrs. Interesē citu pieredze šādos posmos un jurisdisko pamatu.
Liels Paldies
Džeki, tik nevajag SPAMU, un ka pats vainīgs utt. tas jau pat āzim skaidrs. Interesē citu pieredze šādos posmos un jurisdisko pamatu.
Liels Paldies
kaut kādus pēdējos 7 gadus salātzaļie man nav pievērsuši uzmanību...
stareju?
novēmies, bet vienmēr ar šlipsi!
hmnc rakstīja: ....
piedod ja vari... vienkārši diršos... un Tu, patiesi, neesi vainīgs...
anonimikis rakstīja: man pēdējoreiz apturot zaļais vīriņš tikai pagaidīja kamēr logu nolaižu, palūrēja salonā un pamāja ar roku braukt. pat papīrus nepaprasīja
izskatījies pilnīgi bescerīgs ?
CePists laikam saprata, ka te pat pusdienām nesanāks ?
![]()
Sretsked rakstīja: Anonimikis nav gadījumā Imis Freibis?
ANO Imis, domā ? Freibim nebij sakara ar ANO...
šoreiz laikam vienkārši Ano (krieviski - pišecca ONO, proiznosicca ANO) Imiķis ![]()
hmnc rakstīja: pēc pieredzes - ir cilvēki, kuri piesaista pastiprinātu uzmanību, savukārt citi - vispār 0 interesi. un neatkarīgi no dzimuma, vecuma, mašīnas vai braukšanas stila.
šo gan vēlētos apstrīdēt, agresīvāka paskata auto vai mega šķūninga īpasnieki tiek dauuuudz biežāk kontrolēti.
anonimikis rakstīja: nu vispār tas zaļais vīriņš ieraudzīja kas ir uz pakaļējā sēdekļa un tad vairs jautājumu nebija
Shlesers pilniigaa kjeemaa? ![]()
Arsmens rakstīja:
anonimikis rakstīja: nu vispār tas zaļais vīriņš ieraudzīja kas ir uz pakaļējā sēdekļa un tad vairs jautājumu nebija
Shlesers pilniigaa kjeemaa?
![]()
![]()
Yetti rakstīja:
Arsmens rakstīja:
nē, zivtiš...
![]()
![]()
![]()
Yetti rakstīja:
Yetti rakstīja:
Arsmens rakstīja:
nē, zivtiš...
NĒ, ABI ! SKŪPSTĪJĀS UZ AIZMUGURĒJĀ BEŅĶA
![]()
Pirmdienis rakstīja:
šo gan vēlētos apstrīdēt, agresīvāka paskata auto vai mega šķūninga īpasnieki tiek dauuuudz biežāk kontrolēti.
Esmu uz savas ādas izmbaudījis, zini pat tāds tikpat kā nemanāms sīkums, kā bampera uzlika(lūpa), kas bamperu padara stipri zemu, lika man apstāties vai pie katra posteņa. Uzlika tika gada sākumā laimīgi norauta
un brīnies vai nē tagad tura tikai kad "sagrēkojos". Rezultātu ticamībai jāmēģina atkal montēt klāt.
sleepnis rakstīja: Toties vismazāk, laikam CP interesē parasta izskata busiņi. 4 gadu laikā esmu apturēts tikai vispārējo pretalkohola kampaņu laikā, kad tur visus pēc kārtas.
njā ... interesanti bija pavērot CP-istu uzvedību, kad sanāca ap 1 naktī braukt garām vietai, kur tobrīd kādas 4 ekipāžas tramdīja dragreiserus. varēju sajusties kā īstens noziedznieks ![]()
bet taa varu teikt, ka vecie volvo vinjus interesee maz...
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23