- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Yetti rakstīja: ap 2.0 dīzeli, vagonu +suņu sietu, zināmu vēsturi... vēlams, iegādāts LV... cipars ap 15K EUR...
Kas tad Hondai bija vainas, ka par tādu pašu cenu vietā jāņem?
kolumbs rakstīja: ...
Kas tad Hondai bija vainas, ka par tādu pašu cenu vietā jāņem?
atvaino, nekad, tādu neesmu izmantojis...
ašibka... ![]()
Ozz rakstīja: vienam radam it kaa bija uz tirgosanu kaut kaada škoda....bet paaris 3 meenesus atpakalj...
kas taa par skodu pa 15tk???
shmurger rakstīja:
Ozz rakstīja: vienam radam it kaa bija uz tirgosanu kaut kaada škoda....bet paaris 3 meenesus atpakalj...
man draugam, brāļa sievas auto i' pieejams... nav ādas un ksenona... za to ir DSG un safista vadītāja dure...
shmurger rakstīja:
nekas,nekas.
TDI rakstīja: a 19keur Teu i par dārgu?
kas tieši?
TDI rakstīja: a 19keur Teu i par dārgu?
17389.00 EUR
www.skoda.lv/...
Yetti rakstīja:
shmurger rakstīja:
man draugam, brāļa sievas auto i' pieejams... nav ādas un ksenona... za to ir DSG un safista vadītāja dure...
nu remontēta tā dure... tagad TAS nau redzams... vienkārši zināms...
bet 1.9td ar DSG...
Kindzulis rakstīja: redzi kaadu spamojam? es ar po serjoznamu... tb jauns un bez veestures
Tu pac sev pirktu bāzi?
Yetti rakstīja:
Kindzulis rakstīja: redzi kaadu spamojam? es ar po serjoznamu... tb jauns un bez veestures
Tu pac sev pirktu bāzi?
vieniigais kas tur truukst-a/c ...ja tas ir-tad domaajams ka jaa...
toties ir te ar 2.0tdi un par 2aam pakaam vairaak www.skoda.lv/... ![]()
patiesiibaa lau laikam par to kaapi panjemtu 5gadiigu ![]()
Kindzulis rakstīja: hvz kaaroch...
patiesiibaa lau laikam par to kaapi panjemtu 5gadiigu
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2