- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
To sretsked: Drusku jau izdevas. Tadel jau meginu atbrivoties no ta kas man ir lieks. Atradu ari divus dzelzs diskus no 323 mazdas. Varbut tie ari kadam ir vajadzigi?
par aakki 5 ls
Bracus rakstīja: Nu sorry bet par 11 Ls man pat neatmaksajas braukt pie senciem uz laukiem vinjiem pakall. Butu vismaz 20 piedavajis tad vel varetu padomat.
Dzelzs diskus es savāktu pa piecīti... užavnieka ekvivalentā ..taga atmaksājas? varēsi stāstīt sievai ka pats nepirki tipa netērējies...
Ko ar 323f var vilkt? bērnu ratiņus? Nesaprotu īsti nafig farkops vajadzīgs
Tā ka kaut ko vairāk par bērnu ratiņiem pārvest var gan
richi rakstīja:
Bracus rakstīja: Nu sorry bet par 11 Ls man pat neatmaksajas braukt pie senciem uz laukiem vinjiem pakall. Butu vismaz 20 piedavajis tad vel varetu padomat.
Dzelzs diskus es savāktu pa piecīti... užavnieka ekvivalentā ..taga atmaksājas? varēsi stāstīt sievai ka pats nepirki tipa netērējies...
Ko ar 323f var vilkt? bērnu ratiņus? Nesaprotu īsti nafig farkops vajadzīgs
der uz šito mazdu, bet ne priekšā ar jauniem bremžu diskiem
laikam opeļa diski skaitās. bija virsū, bet kad bremžu diskus nomainīju, vairs nelīda
bet tas bija sen un tādas mazdas ar man vairs nav.
rīga pie csdd.
recluse rakstīja: Man ar ir palikuši 13' diski no mazdas viens pelēks, viens melns abiem vienāds zīmējums. Cena - paldies, ka atbrīvo vietu.
Nu davai ...piesakies brivdienas savākšu.. higher@inbox.lv
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
9
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
12
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)