ps
Bojāts ir tikai spogulis, korpuss nav cietis,tāpēc teorētiski varētu iztikt ar precīzi izgrieztu spoguli, kuru pielīmētu pa virsu ieplaisājušajam.
ps
Bojāts ir tikai spogulis, korpuss nav cietis,tāpēc teorētiski varētu iztikt ar precīzi izgrieztu spoguli, kuru pielīmētu pa virsu ieplaisājušajam.
kanna rakstīja: Ir radusies nepieciešamība nomainīt Citroen Xantia kreiso spoguli pret tādu, kurš nav sasists. Šrotos kaut kā neesmu uz tādas mantas trāpījis. Dzirdēju, ka esot darbnīcas, kurās iespējams izgatavot vajadzīgo spoguli, bet kur tādi kantori ir?
ps
stiklinieku darbniicaas, riiga daudz taadu...
Situācija ir tāda, ka spogulis ir pavisam viegli ieplaisājis, bet CSDD met ārā, norādot, ka bojāts un tāpēc apdraud redzamību - nu OK, ko tur daudz strīdēties ar šiem.
Normālā stiklinieku darbnīcā piegriezīs auto spoguļus un tos arī labi pielīmēs ![]()
kanna rakstīja: Nu mani ar uztrauc tā ūdensdrošība, sala un apsildes noturība. Sākotnējā doma bija kā jau te minēts parastā stiuklinieku darbnīcā ko iepirkt, bet nav ticības, ka tas produkts būs pareizais. Tāpēc domāju, ka, iespējams, kāds kantoris, kurš specializējas tieši ar auto spoguļiem varētu būt labāks.
Situācija ir tāda, ka spogulis ir pavisam viegli ieplaisājis, bet CSDD met ārā, norādot, ka bojāts un tāpēc apdraud redzamību - nu OK, ko tur daudz strīdēties ar šiem.
hmm, es jau 4 tehniskās apskates esmu izgājis ar manuprāt stipri ieplaisājušu spoguli.(vertikāla plaisa pa vidu)
Laikam ne reizi nav pamanījuši
Ko tur daudz gauzties, ja jāmaina, jāmaina ![]()
Pa pusstundu nomainīs abus auto spoguļus (15 min uz vienu auto spoguli ) un cena ir normāla 8 Ls par vienu auto spoguli. Priecē tas, ka autospoguļi viņiem ir jebkurai auto. Paldies!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23