īpatnēja zinātkāre kaut gan gadās
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
īpatnēja zinātkāre kaut gan gadās
kaut kur bij topikus.
bet vispār meklē raimi
Es nopietni, vai kadam ir kada info?????
Es saprotu,ka sestdienas vakara jocigi uzdod tadu jautajumu, bet tiešam vajag!!!
viennoziimiigi 2/3 atstaaj briivas citaadi... kaa uzjobs taa umparikte...
vdrug32 rakstīja: Es nopietni, vai kadam ir kada info?????
ir... tik nez vai tev pieleks...
katrai cisternai sava pase, jārēķina litri uz kg pie noteiktas temperatūras... Krievijā vieni parametri, LV (EU) citi... aprīkojums pieejams specifiskiem SIA un tos kontrolējošiem...
ja gribas paraudāt, ka tankā apfisa - ne no tā gala sāc...
Raudat gan negribas, ka Tu saki un tanka neviens neapfisa))Te mazliet savadak....
ooPIS rakstīja: viennoziimiigi 2/3 atstaaj briivas citaadi... kaa uzjobs taa umparikte...
Kak pizdaņot iz za saraja, kuj apomņišsja gģe dom
vdrug32 rakstīja: Raudat gan negribas, ka Tu saki un tanka neviens neapfisa))Te mazliet savadak....
Ja savadak, tad
schizo rakstīja:
ooPIS rakstīja: viennoziimiigi 2/3 atstaaj briivas citaadi... kaa uzjobs taa umparikte...
Kak *******ņot iz za saraja, kuj apomņišsja gģe dom
ljublju grazi v nachalje maja
šaubos vai kāds tev dos cisternu pases...
pārāk naudīga lieta, lai ar info svaidītos...
pastāsti, KO tu īsti gribi...
vdrug32 rakstīja: Vai kads zin, kur var dabut info par benzina ipatnībam(aukstuma-saraujas, karstuma-izplašas).Un kad skaitas uzpildita degvielas baka-PILNA, ņemot vera benzina šadas ipatnības(cik lielai brivai vietai jabut baka no kopeja tvertnes apjoma). Ļoti gaidu, paldies!!!
Brīvai vietai tur NAV jābūt.Un liekā "tvaika" novadīšanai ir iekārtota bākas ventilācija.
Tur ir ta lieta, ka man nevajag nekadas cisternas pases un vispar nav nekada sakara ar cisternam ka tadam...Vnk. vajag info par automašinas degvielas bākam.Te jau viens rakstija, kautko par 2/3, bet prasas precizaku info, ka saka oficialus avotus.
vdrug32 rakstīja: ...Vnk. vajag info par automašinas degvielas bākam.Te jau viens rakstija, kautko par 2/3, bet prasas precizaku info, ka saka oficialus avotus.
ko tu īsti gribi?
P.S. ja gribi izčakarēt "tanku", tjipa, mazāk ielējuši, tad tev pills bikss ar kak... tb pamēģini sertificāt bāku...
anonimikis rakstīja: kaut kur bij topikus.
bet vispār meklē raimi
Secinājums bija, ka pirms uzpildīšanās, tanks jāapkrāmē ar sauso ledu
))Da vel reiz saku, nevajag man nevienu čakaret, tem boleje tankus.Lejot baka benzinu ka saka lidz "lupai" visi doma ka baka pilna tikai tada gadijuma, bet pec tehniskiem parametriem ta nav un nevar but un tad gribas zinat kada gadijuma bāka skaitas pilna.Discovery biaj raidijums, ka itka ražotaji izgatavojot degv. bākas atstaj 20% brivas vietas priekš tas saucamas izplešanas ipatnibam.
Parasti tiek pieņemts, ka bāka ir pilna "līdz atsitienam"
ja pēc tth tā nau un nevar būt, tad taisi kašķi...
nedalec tavs cepiens... ko TU gribi panākt?
))Nu jaaa, tas "tautas" valoda...a ja nav atsitiena, lejot no kannam piemeram. Vari iedomaties, ja karstuma sakas izplešanas process...Ta tad jabut kaut kadai vietai lai gadijuma ja kas...Nu labi, var but ir zinami cipari procentuali, cik procentuali var mainities benzina svarstība.(Nu piemeram zinams, ka udens sasalot maina apjomu uz 10%) Un tadam šķidrumam ka benzins ari jabut skaitlim.
jap... ponjal...
sviests...
))Klau Yetti, goda vards nav nekads sviests..Vnk. ir viena, teiksim ta kuteliga situacija, man negribas viņu te aprakstit....Ja ir sakars ar degvielu, degvielas bākam, un tt...
)
Auto Degvielas tvertnes uzpildišana
Vai kads zin, kur var dabut info par benzina ipatnībam(aukstuma-saraujas, karstuma-izplašas).Un kad skaitas uzpildita degvielas baka-PILNA, ņemot vera benzina šadas ipatnības(cik lielai brivai vietai jabut baka no kopeja tvertnes apjoma). Ļoti gaidu, paldies!!!