- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
LAMB durvis dabū vaļā atspiežot durvju augšu un ar āķi atverot durvis no iekšpuses, to pats ar var izdarīt, tikai jāsagatavo atbilstošs āķis.
bet vispaar liidzjuutiibas
gadiijiens iz dziives- mitsu galants- attaisiits grabazjnieks... kaartiiba ieviesta- i aizveerts
a tas uuujaabs izdomaaja ka durvis nav virinaatas... i peec mirklja signalizaaciju nopiikstinaaja $^#@^@^@
rezultaataa- atradu turpat stavvietaa taadu pashu autosu( pazinja gan) un uz aatru roku atjaucaam durvis
nomeeriijaam draatsgabalu- i peec izlociishanas 10sek un durvis valjaa gan
kaaroch- namiez kompotaa- varianti vienmeer ir ![]()
nr3-vento- ataardiits pakaljeejais seedeklis- i liidz pogai ar draati tikaam(nezinaataajiem- vento pakaljbenjkjis nav paredzeets gargabariitu paarvadaashanai) un grabazjnieks bij nez centraalaas
nr4-amerokaanju buss... toljo pontiaks...to;ji chevis... - paliektas valjaa pasazjiera duravas un garaam draats ar kuru ataakjeeta door lock poga...
hvz... suudiigaa gadiijienaa shkjeeres ar liidz- tb ar speeku iesip atsleegaa un pagriez... vai arii vnk tieshaam izsaukts lambs vai kas liidziigs ![]()
Man liekas tas būs daudz lētāk, kā ņemties pusdienu ar atmūķēšanu (ja vien Tu neesi profesionāls autozaglis
), vai atkal saukt kādu SOS dienestu.
Kindzulis rakstīja: Valdi- neir tik traki... vnk nevajag trakot stikls kaa peedeejais variants
man liekas šortā stikls maksā 10 -20Ls.
Vai ir vērts pusdienu čakarēties ar mūķēšanu , ja tas nekas nav darīts?
Vispār laikam vienkāršāk ir samkelēt otru atslēgu. KJa tās nav var mēģināt vēl vienu variantu - nezinu kā mondeo, bet mana auto durvis var atslēgt ar cita tāda paša auto modeļa atslēgu, kas protams nav labi
, taču šādos gadījumos vismaz ir risnājums.
Vodka dara savu...
Labi, ies gulētr
Vēl var skatīties, vai caur bagažnieku nevar tikt klāt. Nosrkrūvēt tās durvis.
Ja tā padomā, ka šofera pusē stikls sūdīgi taisījās ciet. Tā spruzdams, bija ar roku jāpietur. Tad stikla maiņu varētu apvienot ar šīs problēmas izpēti un varbūt novēršnau. ValdaM variants nemaz neliekas tik slikts.
Ai labi, paldies visiem, par to padomāšu rīt ![]()
renault 19 esmu caur bagažnieku pa sēdekļa šķirbu ar slēpju nūju taisījis vaļā durvis
p.n.
stiklu sist ir pēdējā muļķība.... tā pat mārupē vairs nedara ![]()
arī durvju stūris nederēs, jo nav puļķa durvīm, ko paraut - ir slēdzīts kaut kur sānā.
paprovē kādu stiklu nospiest lejā.
Nav teikts, ka jāatrauj durvju kloķis. Vari mēģīnāt aizāķēt un izvilkt atslēgu.
1. VW MkII jetta, caur bagāžnieku ar drāti, izmantojot Nr. apgaismojuma konstrukciju, atver bagāžnieku.
2. VW Taro (2+2 versija), atmūķēja vēdlodziņu aizmugurē un ar sīkā rociņu atverot durvis.
Vēl var mēģināt aizmugurējmam durvīm atslēgu pacakarēt.
i_edgars rakstīja: Normāla situācija visiem lohiem, kas pulti iekar pie aizdedzes atslēgas piekariņa vietā!! Turi pulti atsevišķi no atslēgām - kabatā un nekad šādā situācijā nenonāksi!
Eu, p_edgars, tev kaadreiz dziivee ir bijusi iespeeja tureet rokaas atsleegu, kuraa pults jau ir iebuuveeta?Nee, nopietni, ir taada iespeeja!!!
Kindzulis rakstīja: katraa gadiijienaa- ja bliez stiklu- skaties lai tiec pie klokjiem
es ieteiktu uzzvanīt Sviestcam, noskaidrot cik, kurš stikls maksā un tad bliezt....
Zinu veci, kurš Lagūnai pakaļējo durvju stiklu izgāza... maksāja dārgāk kā priekšējais....
i_edgars rakstīja: Normāla situācija visiem lohiem, kas pulti iekar pie aizdedzes atslēgas piekariņa vietā!! Turi pulti atsevišķi no atslēgām - kabatā un nekad šādā situācijā nenonāksi!
mjāaa Edgars laikam brauc ar 80 gadu mašīnām !!
neesmu vel tādu sviestnesi redzējis kurš turētu atslēgu no pults atsevišķi ![]()
Gan jau ka būs lētāk nekā sipt stiklus utt vij obīties ![]()
UncleSEM rakstīja:
neesmu vel tādu sviestnesi redzējis kurš turētu atslēgu no pults atsevišķi
Es, mana sieva, dēls, brālis un brāļa sieva.... viens no nosacījumiem ja gribas ar savu auto braukt pašam....
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7