kādi ir jaunumi šajā jomā, ja
grasos doties uz ES valstīm ar citas fiziskas personas auto / vēl aizvien vajag notāra apstiprināti pastarpinātu pilnvaru?
kādi ir jaunumi šajā jomā, ja
grasos doties uz ES valstīm ar citas fiziskas personas auto / vēl aizvien vajag notāra apstiprināti pastarpinātu pilnvaru?
notaars izdrukaas tieshi taadu pashu...tikai par ziimogu nolaapstosi kapeiku un patirsiisi laiku
Lētāk un vienkāršāk nav vienkārši uz laiku tehniskajā pasē ierakstīt turētāju? Jāskatās CSDD cenrādis un notāru cenrādis.....
Sretsked rakstīja:
Ja nevajag, tad nevajag...
Tā kā ja ej tad jau piesakies iepriekš , lai gan tad bij treknie gadi un notāriem uz tādu lietu kā sēdēšanu visu dienu birojā bij poo, tagad iespējams savādāk
kolumbs rakstīja: nu vēl jau vajag lai tā pilvara būtu iztulkota kāda ārpus LV saprotamā valodā... dārgi sanāks...
Lētāk un vienkāršāk nav vienkārši uz laiku tehniskajā pasē ierakstīt turētāju? Jāskatās CSDD cenrādis un notāru cenrādis.....
nekādu tur tulkojumu nevajag. esam taču ES, spēkā ir visas valodas. esmu pats zvanījis uz PL vēstniecību un to noskaidrojis. drošības pēc gan uzrakstījām angļu valodā.
tas i kaut kāds formāls de8ilisms.
praktiski - gada laikā 4x esmu šķērsojis to zemi, neviens nav turējis un neko pārbaudījis.
Vai tiek mainīta līdz ar to teh.pase ar teh.pases nummuru?
(rodas atkal problēmas ar Octām utt)
Kas vadītājam par problēmu rodas, ja auto ir viņa taču vadītājs cits / un ikdienā auto lieto īpašnieks???
uupis rakstīja: Nekādas problēmas nav ar drošināšanu. Auto Valsts numurs atbilst. Šasijas numurs atbilst. Ko vēl?
vecīt, tiklīdz ma'sinai nomainās vai nu nr vai teh,pases nr-octa ir spēkā nederīga.
protams var pēc tam tiesāties utt...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
12
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13