- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pērc nost
bet kā ir ar cenu? Cik sitais varētu maksāt?
Gachs rakstīja: info iekš hondaclub.lv, šeit tev ieteiks pirkt renaultu vai citroenu, vai opel merivu
... vai arī lielisko Hyundai-i20:
Liepajniex rakstīja: NEZ man Hondas ir k.kads fetišs. man liekas ka tiem ir dikti forši dzinēji, kurus man patīk griezt uz sarkano zonu
tad skaties uz VTI motoru pusi, jo parastie motori tam ne visai der.
RLaguna rakstīja:
Liepajniex rakstīja: NEZ man Hondas ir k.kads fetišs. man liekas ka tiem ir dikti forši dzinēji, kurus man patīk griezt uz sarkano zonu
tad skaties uz VTI motoru pusi, jo parastie motori tam ne visai der.
vispār jau VTI ir nevis motors, bet mašīnas modifikācija, kas ietver sevī savādāku piekari, elektrisko jumtu UN b16a2 motoru.
nav jau tā, ka d16z6 būtu nīkulis, bet, ja gadās 1x iesēsties vai paskrieties ar VTI, tad hroniski sāk tecēt gara siekala, nāk galvā visādas dumjas domas par jaudas pacelšanu, lai gan pareizais risinājums būtu bijis iegādāt B16 no paša sākuma.
2 Liepajniex: ja patīk H, piereģistrējies LHK forumā un palasies lietotāju Martins, Baily, Cosmos, Elan u.c. pieredzi ![]()
Ja jumts ir elektriskais tad par targu to vairs nenosauksi. Un tā jumts saliekās tikai CRX nevienam citam modelim tādu brīnumu neredzēt.
Bagažniekā sēž robots asimo un ievelk to jumtu iekšā
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23