Varu vienīgi pateikt ka veco audī dzenošo riteņu stupicas uz plakanas virsmas varētu pieskrūvēt tikai ar kaut kādiem leņķiem ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Varu vienīgi pateikt ka veco audī dzenošo riteņu stupicas uz plakanas virsmas varētu pieskrūvēt tikai ar kaut kādiem leņķiem ![]()
Slowmo rakstīja: tāpēc meklēju, vai kaut kur ir iespējams dabūt jaunu stupicu -
Un kāpēc tieši jaunu?
Paņem šrotā AUDI pakaļējo stupicu ar asi, to var pieskrūvēt pie plakanas virsmas, ieliec jaunus gultņus un iekļausies 20 latos ar visu šašļiku un konstrukcijas apmazgāšanas šķidrumu.
Tas pats, kas ar bremžu diskiem - domāju, ka būs dārgi, taču jau no 5Ls jauni nāk. Tad kāda jēga ņemties ar nodilušu un sarūsējušu?
msh rakstīja: Varu vienīgi pateikt ka veco audī dzenošo riteņu stupicas uz plakanas virsmas varētu pieskrūvēt tikai ar kaut kādiem leņķiem
Tieši tāpēc dzenošo (priekšējo) riteņu stupicas nederēs. Vajag aizmugurējo. Tur gan parasti ir plakana virsma, izņemot gadījumus, kad ir ABS gredzens, bet tāds caurums ir pieļaujams - pat vēlams. Tad es viegli varētu mērīt konstrukcijas rotēšanas ātrumu ![]()
ko Tu īsti gribi?
Marx rakstīja: Ford mondeo vagonam ir tāda tipa stupica pakāļā, par lētu gan nenosauksi, ja nu vienīgi šrotā
pašam bij tāds... kad pateica, ko tas maksā, gandrīz beidzu....
Un Māras zīmi krūšu kabatā ![]()
Kaksis rakstīja: Tev tas masts būs vismaz 30-40m garš?
Nebūs. Nevajag man lielu vēju. Tas man tāds izklaides pasākums.
Kaksis rakstīja: To jau laikam dekters nespēj saprast, ka ārzemnieki ir maksātspējīgāki par letiņiem, tādēļ arī ir FOR SALE nevis Pārdod.
ei, tautiet, ārzemes ir Ungārija, Moldova...
ja tu nezini, kas tas ir, uzaicinu uz Ostgalu, Ventspilē...
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja: Vispār jau tādi deksteri ir lielākie Latvijas izsaimniekotāji. Un arī tā valsts ir tikpat stulba, ļaujot izsaimniekot jo tā mazos dabas resursus.
atkal dirs,nezinādams.
Gribi teikt, ka nekad nevienu kūdras kravu neesi aizlaidis bez čeka?
Ne,puišel,neesu. Gribi nopirkt 'kraviņu' 100 m3 apjomā ? Kur tu tādu liksi, bez 'ceka' ? dārziņam?
losis.
nedris dekster, es pats personīgi redzēju, ka tai kūdras kastei, ko tu Sviestcam uzdāvināji dzimšanas dienā, nebija čeka ![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja: Vispār jau tādi deksteri ir lielākie Latvijas izsaimniekotāji. Un arī tā valsts ir tikpat stulba, ļaujot izsaimniekot jo tā mazos dabas resursus.
atkal dirs,nezinādams.
Ne,puišel,neesu. Gribi nopirkt 'kraviņu' 100 m3 apjomā ? Kur tu tādu liksi, bez 'ceka' ? dārziņam?
losis.
kurināšanai....
jo cik dzirdēju, tava apkaimē kūdra ir pārāk tumša lai dārziņā izmantot....
modena rakstīja: ...
"tumša?" ![]()
![]()
zagta, nelegāli iegūta, sūdīgi žāvēta vai kas cic?
Sretsked rakstīja:
modena rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
atkal dirs,nezinādams.
losis.
kurināšanai....
Sfagnu kūdra un tumša?? No šitās ražo profesionālos substrātus un ļoooti kvalitatīvu griezto kūdru. Augstais purvs jau pēc definīcijas NEVAR būt ar tumšo kūdru.
Modena-tralalla dziedāt māki ?
davaj braucam pie dekstera.... trennēsimies blīvēt kūdru ![]()
Sretsked rakstīja: Blīvē pats savu, manu liec mierā
es jau labprāt.... tikai man nav
ir tikai kādi 100kubi ko paņēmu no kaimiņa un nobēru kaudzē - tagad tur aug avenes ![]()
Sretsked rakstīja:
modena rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
atkal dirs,nezinādams.
losis.
kurināšanai....
Sfagnu kūdra un tumša?? No šitās ražo profesionālos substrātus un ļoooti kvalitatīvu griezto kūdru. Augstais purvs jau pēc definīcijas NEVAR būt ar tumšo kūdru.
Modena-tralalla dziedāt māki ?
esmu dzirdējis no sava klienta tekstu par Mārupes kūdru... tāpēc bija arī ar jautājumu beigās....
Yetti rakstīja:
modena rakstīja: ...
"tumša?"
zagta, nelegāli iegūta, sūdīgi žāvēta vai kas cic?
un kur tu pēdiņas manīji?
vai tad kūdra nevar būt tumša krāsa?
Kaksis rakstīja:...
Ja uz dzīvi skatās caur pudeli, tad viss ir tumšs. Viņam vēl bija kautkādas problēmas ar ievadīšanu deksterā laikam
jā, jaunēkli...
pārfrāzēta veca anekdote...
es rīt būšu skaidrs, bet bet tu tāds pats kā līdz šim...
bet tā ievadīšana, tomēr, uztrauc...
značit, latents gailis?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2