- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Shiirs rakstīja: ta skruve ir augshpusee pie gofras.
msh saka taisnibu, tukshgaitas regulatoru mehaniskajai spricei var mierigi noglushit. nekas tur neslapst un apgriezieni neleekaa. ar tadu nobraucu 2 gadus un nekada vaina.
Atkarīgs vispār no tā vai k-jets vai ke-jets. Ir redzēts parastais KV ar krānu brīvgaitas vārsta vietā, izskatījās rēcīgi
ttt rakstīja: Ar to kartera ventilācijas trubu man bija proba, motors gribēja visu laiku slāpt nost, uztaisīja trubā caurumu un viss bija OK.
Gaisa mērītāju es domāju to šķivi, kas tur ir, ja vālē ar gāzi un nav pretdetonēšanas vārstuļa, tad to škivi labākā gadījumā saloka, sliktākā variantā - tā kaste uziet gaisā.
Kur to caurumu taisīja - uz āru?
Kādam motoram - NG/NF?
Ja saloka šķīvi, tas būtu sūds, bet pie viena droši vien arī šprices galvu safiš
Lāpsta ir uztaisīta tā, lai izturētu atpakaļšāvienu bet ne sprādzienu ieplūdē
Vēl viens iemesls, kāpēc gāzes reduktori sūkā, vienīgi nesaprotu no kā tad tie šāvieni rodas, kad man bija 1.8 karburatornieks ar santīma mīlestības iekārtu un tur nekas nešāva.
msh rakstīja: Centi, atbilde nebūs?
Atvaino, sīkais, bet man ir liegta pieeja tavai bilžu grāmatai.
Kas kurai špricei ir, kas nav - lasi iepriekšējā lapā.
Lasi divreiz.
Man NAV PIEEJA tavām bildēm....bēdīgs gadījums tu esi.
vai vajadzēs vēl trešo reizi rakstīt lai pielektu?
Iešpriču spečoks.....manometrus jau nopircis
![]()
Centis_Nuudele rakstīja: Idiņ, tu neproti lasīt?
Man NAV PIEEJA tavām bildēm....bēdīgs gadījums tu esi.
Gudrīti, tev interneta pieslēgums ir pieejams tikai darbā? ![]()
msh rakstīja: P.N. Nebaidies, es vismaz divas tādas droseles esmu izjaucis un pēc tam salicis atpakaļ un es zinu ko tur katra detaļa dara, bet par tevi man gan nav skaidrs vai tu zini
Šaubu nav, tu esi liels meistars.
P.N. Šitentajam audī nav nekāda sakara ar klaipēdu ![]()
msh rakstīja: P.P.N. Centis pateiks ka tā manuāļa sastādītājs bijis delīrijā un viņam rādījusies skrūve kuras nav
labi sīkais, nesāc raudāt.
man protams nav tik liela pieredze kā tev, jo to droseli esmu jaucis tikai vienreiz (tava pieredze par 100% lielāka, kā jau teicu - tu esi liels meistars)
, pie tam pirms kādiem 7 gadiem...mazums ko var aizmirst pa tādu laiku.
Bet - kā tu pats rakstīji latviski un kā heine raksta angliski - ar to skrūvi NEVAR regulēt tukšgaitas apgriezienus. Tad jautājums - kas tā par tukšgaitas reguļa skrūvi, ar kuru NEVAR regulēt?
Opreģeļis......
P.N. pusdienlaikā paskatīšos, tā mašīna man joprojām pieejama...joprojām pastāvu uz teikto, ka KE III jetam nav tur nekādas tukšgaitas skrūves.
P.P.N. Vai tu jau atrisināji topika autora problēmu?
andzha rakstīja: msh, tā ir K-Jet drosele, mēs nenoliedzam, ka tai ir tukšgaitas regulēšana Bet par KE-Jet, šoreiz gan NG dzinēju tev derētu palasīt pirmo rindkopu šajā linkā www.autoprospect.ru/...
Tur ir krieviski un noteikti tas, kas man jau ir zināms, tāpēc nepūlēšos lasīt. Kas tur ir rakstīts - ka brīvgaita neregulējas?
Speciāli priekš sevišķi lēnām aizdedzēm - ES ZINU KA KE JETIEM TO SKRŪVI NAV PAREDZĒTS IZMANTOT, BET KĀ TAD TO SAUKT - "X Y SKRŪVE KURU NEVAJAG AIZTIKT"?! Vai tomēr "brīvgaitas regulācijas skrūve", jo uzlikta uz motora ar k-jetu, tā šādu funkciju pilda?
![]()
Piedāvāju tev ekšenu: tu atbrauc pie manis, es tev dabā, nevis bilžu grāmatā, parādīšu Audi-100 2,3E 1988. gada izlaidumu (noprotu, ka tev nav palaimējies ieskatīties zem haubes tik jauna modeļa automobīlim).
Ja tu atradīsi tukšgaitas regulēšanas skrūvi - varēsi piekakāt manu cepuri (piebilde - cepure nav Tallin-80 ar plastmasas nagu). Ja neatradīsi - atdosi man savus jaunos manometrus.
Par tev vēlamo ierašānās laiku raksti PM.
PN. Neaizmirsti paņemt līdz manometrus!
![]()
moš internetā drīz būs bilde, kur centis ir uzlicis galvā msh pietirzto cepuri
nu vai arī bilde, kurā msh raudādams noskaita centim trīs manometrus ar visādiem pārejas virpojumiem ![]()
andzha rakstīja: Manuprāt, msh vnk ne vārda nesaprot krieviski
Pārlasīt vēlreiz manu iepriekšējo postu. Kirilicas uztveršana man sagādā pietiekami lielas grūtības, tāpēc bez vajadzības sevi neapgrūtinu ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23