nekādas dižās atziņas par CX-7 jau vēl nevar būt - tas autõ tik pārus gadus eksistē ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nekādas dižās atziņas par CX-7 jau vēl nevar būt - tas autõ tik pārus gadus eksistē ![]()
VWfans rakstīja: Šāds auto ir trakoti dārgs - ar dīzeļmotoru, sākot no 21 tūkstoša latu. Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs. [/c
Meriva un CX-7 ir atšķirīgas mašīna. Nav korekti tās salīdzināt. Jāsalīdzina ar līdzīgām mašīnām - citiem parketniekiem. CX-7 ir dārgāks nekā RAV- 4 vai CRV, bet lētāks par X3 vai Nissan Murano.
Es labāk tās Mazda-CX-7 vietā ņemtu no Skandi Motors noliktavas atlikumiem Hyundai-SantaFe par 17992 latiem:
Laikam jebkurā kompānijā, runājot par jebkuru tēmu, vai tas būtu par Kamasutru, vai politiku, tu iestarpināsi: "Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs."
vai kaut ko dikti tuvu tam...
VWfans rakstīja: Šāds auto ir trakoti dārgs - ar dīzeļmotoru, sākot no 21 tūkstoša latu. Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs.
Vai tad ar lielisko Merivu var pa piesnigušajām Rigas ielām izbraukt?
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
9
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
12
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)