Tas bija ieteikums, 3x padomāt, pirms uzsākt ar tevi kādu sadarbību?
Ja tiek pieminēta tāda iespēja, tad kaut kāda datu publicēšana ir tikai laika jautājums...
Vēl viens kucēns ierējās!? Kāda sadarbība? Tukšpļūtīšanu netā tu sauc par sadarbību? Neviens no jums ar mani tāpat sadarbību neuzsāks. Jūs apdrošinātājus par krāpniekiem uzskatat, un arī man bez tādiem tā saucamajiem klientiem miegs mierīgāks.
Bet, vispār jau tas ir normāli, padomāt, pirms ar kādu sadarbību uzsākt.
Mana pieredze ar dažādiem apdirsinātājiem ir garāka nekā tava darbība šajā sfērā. Un reālus man zināmus un/vai paša piedzīvotus faktus pats sauc par buļļu kakām.
Kā lai man būtu labāks viedoklis par tevi? a?
Esi lecīgs, runā vairāk kā dari, draudi - kādi secinājumi būtu jāizdara?
Ka esi foršs džeks, saprotošs, spējīgs labi komunicēt un patiešām risināt klienta (aprdošināšanas ņēmēja) problēmas?
Tikai saki, ka viss ko cilvēki piedzīvojuši - viņi esot nosapņojuši - nelasi ko tev raksta un saki ka neesi to vai citu izlasījis... Spried par reālu apdirsināšanas gadījumu iznākumu braucot ar pirkstu pa klaviatūºu vai degunu nezinot nekā.
Tas bija ieteikums, 3x padomāt, pirms uzsākt ar tevi kādu sadarbību?
Ja tiek pieminēta tāda iespēja, tad kaut kāda datu publicēšana ir tikai laika jautājums...
P.S. Pieņemu, ka tevis dikti zākātajam Palaidniex tāpat ir pieejami tava kontaktinformācija un pat dikti neiespringstot ir iespēja sagādāt tev pamatīgas galvassāpes... pēc datu noplūdes no VID, tā ir visai jūtīga tēma, un pieļauju, ka jebkura iestāde (ieskaitot FKTK, LABA) centīsies pierādīt, ka pie viņiem datu noplūde ir neiespējami un "ļaunuma iedīglis tiks iznīcināts saknē"...
Apdrošināšana un neapdrošināšana
pietiks ja 24 stundas gatavoto piedāvājuma rezultātu izteiksi ar padrošināšanas prēmiju izklāstu no līdz un ar vai vez pašriska