- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sretsked rakstīja: Apgriezieni nemainās.
Ir telpa,kurā ieplūst gaiss no ventilatora, savukārt no tās telpas gaiss ieplūst 30 mazākās atverēs. Jāpanāk maksimāli vienmērīgs gaisa sadalījums pa visām šīm atverēm. Plus vēl tas,ka ceļā gaisa plūsmai atrodas nākamās izplūdes caurules...kas nav saistītas tieši ar šo telpu.
Vot tā kaut kā.
te ir vajadzīgs prātīgs ventilācijas sistēmu projektētājs, kurš prot strādāt ar vent.sistēmas plūsmas datorsimulācijas programmām.
ventilācijas projektētāju ir daudz, sakarīgu ir maz, bet atrast var.
meklē www.abc.lv sadaļā speciālisti un zemāk listē skaties ventilācijas/siltuma un gāzes specīālisti.
Tev tur iedos speciālistu sarasktu, tur ir tel nr.
Es tādus sakarīgus zinus, bet kontaktus nedošu, jo godīgi sakot, man tiem cilvēkiem ir kauns ieteikt brīžiem tik neadekvātu cilvēku, kāds esi Tu.
Stikleniekā tādus pielietojām ķīmiskajā pulēšanā - efekts kolosāls! Gaisa apmaiņa milzīga, bet strādnieks nejūt itin nekādu gaisa plūsmu, un protams nešņaukājas.
Atķiras ar to kurā galā ir lielāks spiediens.
Sretsked rakstīja: Kindzuļa ieteikums bija vērsties pie pēc pādoma pie Crankshaft.
[slikts komentaars]
Kindzulim vnk radaas ideja ka Ruu vareetu buut visnotalj informeets par autoaerodinamikas specu atrashanaas vietu LV
bet palasoties- te izskataas ka pietiktu ar softu un ventilaacijas speciem
bez tam- linkus tak maniiji...
lai lielajā telpā ir lielāks spiediens.
rezultātā visās 30 mazajās trubās spiedieni būs vienādāki
Ja to var nosaukt pa problēmu, tad darbā ir pretēja problēma. Tiek padota gāze caur daudzajiem mazajiem caurumiem, kura tiek atsūknēta, jo nepieciešams noteikts spiediens. Vienmērīgu gāzes sadalījumu var panākt tikai sabalansējot "atsūknēšanas" plūsmu un novietojumu attiecībā pret daudzajiem caurumiem, tai skaitā veidojot ekrānus vienmērīgai plūsmai.
Sretsked rakstīja:
Gaiss jau ir gāze
...
Redz, Tev varbūt nav svarīgi, kādas gāzveida vielas tiek pārvietotas, bet man ir būtiski, lai kopējā plūsmā tieši papildus pievadītā gāze tiktu atsūknēta vienmērīgi, attiecībā pret darba virsmu.
Sanāk, ka tā problēma ir vieglāk risināma, bet mums ar to nodarbojas citas personas.
samazinot tos caurumiņus spaiņa dibenā, tev visu laiku spainī būs ūdens...
lai iztecēt pietiekoši daudz pa katru caurumu,protams nāksies palielināt spainī spiedienu....
pārbaudīsipats pats par cik....
Sretsked rakstīja:
ValdisM rakstīja:
Es tādus sakarīgus zinus, bet kontaktus nedošu, jo godīgi sakot, man tiem cilvēkiem ir kauns ieteikt brīžiem tik neadekvātu cilvēku, kāds esi Tu.
Ja,tas gan ir pareizi, labi speciālisti ir jāsargā no saskarsmes ar neadekvātiem tipiem
negribu blamēt savu reputāciju, iesasot labiem cilvēkiem klientus, kas vienā brīdī var ņemt un šo "nolikt" ar visiem mātes vārdiem ne par ko ![]()
Kanibaals rakstīja: Es tev ieteiktu palasīt par to kā ASV ir uzbūvēti vertikālā vēja tuneļi(tipa aerodium). Skatījos raidījumu un tur tieši tika rādīts, kā tiek panākta neturbulenta plūsma ar pāris viltīgiem paņēmieniem.
nu pļā, atkal kautkur kautkādā asv visu zina labāk ![]()
![]()
![]()
tak piezvani Ivaram un paprasi kā jātaisa earodiumi ![]()
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja: tu nesaprati piedāvāto risinājumu konceptuāli,
samazinot tos caurumiņus spaiņa dibenā, tev visu laiku spainī būs ūdens...
lai iztecēt pietiekoši daudz pa katru caurumu,protams nāksies palielināt spainī spiedienu....
pārbaudīsipats pats par cik....
Neputrojies. Ne tur problēma.
es apgalvoju, ka "ja tev vajag panākt vienādu gaisa daudzumu katrā no 30 izejām no kastes", tad manis piedāvātais variants "samazināt izejas caurumus + palielināt spiedienu kastē" točno strādā....
risinājuma mīnuss ir tāds, ka jāpalielina spiediens kastē, kas maksā resursus (dīzeli)
risinājuma izvēle protams ir katra paša galvā.... ja neko citu neizdomāsi, tad pamēģini to variantu kā pēdējo....
protams, ja problēma nereducējas uz "panākt vienādu izplūdi", bet "novērst virpuļus kastē, jo tie ceļ gaisā kūdru" tad risinājums, iespējams, neder....
Pirmais rakstīja:
nu pļā, atkal kautkur kautkādā asv visu zina labāk
Atšķirība ir tāda, ka tas ir iekštelpās(ar recirkulāciju), nevis kā aerodium.
Pāris bildes:
Kanibaals rakstīja:
Pirmais rakstīja:
nu pļā, atkal kautkur kautkādā asv visu zina labāk
Atšķirība ir tāda, ka tas ir iekštelpās(ar recirkulāciju), nevis kā aerodium.
Pāris bildes:
www.nasaimages.org/...
www.csiro.au/...
www.indoorskydiving.com.au/...
amērikā tas ķipa aerodiums bija iekštelpās????
kliks rakstīja: Bezturbulences kūdra. Kam tas vajadzīgs?
ai, da vienkārši deksteram purvā menti aizliedza audzēt zālīti, a jamais grib lidot ![]()
![]()
![]()
Kaksis rakstīja: deksteram sausajā parašā parādījusies tubulence
tev tur apakšā arī pūš virsū?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
21
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
1
Pieaug transportlīdzekļu vadītāju uzvedības korekcijas programmu apmeklējums un samazinās braukšana alkohola reibumā
1