es saku, ka daļā, kurā es dienēju (reaktīvā artilērija) visas mašīnas
40.24443,44.602634
maps.google.com/...
,44.602634&num=1&t=h&sll=37.0625,-95.677068&sspn=23.875,57.630033&ie=UTF8&ll=40.244411,44.603537&spn=0.003759,0.006899&z=17
redzami angāri kuros stāvēja tās mašīnas
tas garais šaurais angārs, kas izskatās, ķipa, iebrucis pa vidu ir tas, kurā stāvēja ~40 urāli ar munīciju.... kāpēc ~? tāpēc, ka to skaits mainījās.... bija 3 baterijas, katrai baterijai bija 6 kaujas mašīnas (bēem21) un 12-15 munīcijas mašīnas.... pa to laiku, kamēr es tur biju, 3 urāli tika \"pārdotai uz graždanku\" un tika saņemts viens gaz66...
otrā baterija bija mana... tajā bija tikai urāli.... man bija 6 kaujas mašīnas, 12, kas stāvēja angarā piekrautas un viena, ar kuru es ikdienā braukāju.... pusotra gada laikā braukāju ar 2 mašīnām.... viņas tika, ķipa \"rotētas\" - vienu izkrāmēja, pārlika stalažas otrā un to otru piekrāmēja...
stāvēja viņas angāros bez jebkādiem speciāliem atbalstiem..... kad es jau gāju uz dembeli, tad viņas sāka riktēt uz konservāciju....
jau manā laikā jau nelēja jaunajos akumulatoros skābi, akumulatorus mainīja mašīnai kautkādos N gados reizi... bet ne visām uzreiz....
visus tos aķus ko saņēma manā laikā nepildīja, bet krāmēja kapķorkā kaudzē... īsi pirms manas aiziešanas katrai baterijai arī izsniedza speciālu smāķi, ko pievienot eļļai, bet to es iekšā nelēju.... instrukcija bija tāda, ka eļļa jālej ārā, jāsasilda kopā ar to smāķi, jāielej, jāiedarbina masīņa un jāuzsilda.... vēl tika izsniegts kautkāda zaļa ķipa vaskadrāna, ar to bija jāaizlīmē ieplūde, ventilācija un izplūde
pats esmu braucu ar kaujas mašīnu 2 parādēs... tas ir pasākums uz mēnesi ar 3 braucieniem reāli pa erevānas centru - 2 trenniņi naktī un viens \"īstais\" brauciens....
uz ziemeļrietumiem no tā angāra bija parastā altilērija, uz dienvidaustrumiem raķešnieki... tā ēka ar rižo jumtu bija raķešnieku palaišanas mašīnu angārs.... uz DR no tās, paralēli garajam angāram bija angāri kaujas mašīnam - tie tagad gūglē nav redzami - izskatās, ka kaķušas teritorija ir apvienota ar raķešniekiem
kazarmas atradās no parka uz ziemeļiem