Vai kādam ir pieredze ar Citroen Nemo?
Vizuāli izskatās pamazs. Vai normālais latviešu centners tādā var ievietoties?
Vai kādam ir pieredze ar Citroen Nemo?
Vizuāli izskatās pamazs. Vai normālais latviešu centners tādā var ievietoties?
Citroen tādu piedāvā Nemo
Kādam ir pieredze ar to tieši komerctransportam un Latvijas apstākļos? Nebūs problēmas?
Reāli spiež uz to ka patēriņš būs mega zems - 3,5L uz 100km vai tā var būt un vai tas strādā?
![]()
Par kangoo gan varu izteikties - par savu naudu es to kasti nepirktu.
Centis_Nuudele rakstīja: Par nemo neko neteikšu, aizbrauc uz veho un palūdz lai tev viņu parāda, tad secināsi var vai nevar latvietis tur iesēsties.
es savu 1,9dti , jaunu, pirku par ls6000,-
jaunu ,par ls6000,- pirktu akkkal ![]()
, bet par tādu naudu vairs šamos nedod
a par ls9000,-+ , nu jevu nauxj
par tādu kāpi dauxja ,labus, mazlietotus ,nexrenoo markas , autosus ,ar līdzvērtīgu ietilpību +kvaltatīvakus , var atrast
ķipa CRV ,utt ,utml......
TDIOTS rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja: Par nemo neko neteikšu, aizbrauc uz veho un palūdz lai tev viņu parāda, tad secināsi var vai nevar latvietis tur iesēsties.
jaunu ,par ls6000,- pirktu akkkal , bet par tādu naudu vairs šamos nedod
a par ls9000,-+ , nu jevu nauxj par tādu kāpi dauxja ,labus, mazlietotus ,nexrenoo markas , autosus ,ar līdzvērtīgu ietilpību +kvaltatīvakus , var atrast ķipa CRV ,utt ,utml......
CRV var iestūķēt eiropaleti horizontāli ![]()
![]()
![]()
Gauss rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
jaunu ,par ls6000,- pirktu akkkal , bet par tādu naudu vairs šamos nedod
a par ls9000,-+ , nu jevu nauxj par tādu kāpi dauxja ,labus, mazlietotus ,nexrenoo markas , autosus ,ar līdzvērtīgu ietilpību +kvaltatīvakus , var atrast ķipa CRV ,utt ,utml......
CRV var iestūķēt eiropaleti horizontāli
nu ,pļjaķ, nemēģināju ![]()
![]()
P.S.'kņigu ņečital' bet baigi šaubos ka Nemo var iebāzīt to jevropaleti ![]()
Tā pateica bijušais šefs, un piemetināja ka visus auto ko mēģina ražot francūži acu galā negrib redzēt pat ja par velti piedāvā!
opc rakstīja: alternatīvas?
Par kablukiem nezinu, bet busu klasē cenas/kvalitātes attiecībā nekā labāka par trafficu vai master nav. Jau divi sadarbības kantori ir atmetušies no vācu "kvalitātes" uz francūžu "triperiem". Viens plāno atmesties arī no atego.
i_edgars rakstīja: Vsjakoe gavno okančivaetsja na O!
Tā pateica bijušais šefs, un piemetināja ka visus auto ko mēģina ražot francūži acu galā negrib redzēt pat ja par velti piedāvā!
Izskatās ka tev visapkār vieni galīgie skrūvētāji
nu jā, tas jau nav auto, kuram vismaz reizi nedēļā nav jāver vaļā kapots vai jāceļ uz pacēlāja... ![]()
laiku pa laikam ir jāizmakšķerē un jāsakopj ventilatora režīmu rezistoru bloks , tur uz kontaktiem dzīvojās 'zaļais"![]()
nu tā gluži nau
dīvaini , bet fakc ![]()
![]()
kaut kā xreno dti un dci gan eļļu rij izteikti mazāk nekā WAGu TDI un PD un jaunie camonsliedes , gan 'lec' izteikti labāk pie patreizējiem mīnusiem ![]()
![]()
![]()
Tad jau Citroen ir pāraks par Volvo
kaut gan taisnība par tiem frančiem vien ir...
Šādu auto manuprāt ir jēga pirkt uz uzņēmumu un tad dzīt līdz pēdējai sulai, jo vēlāk pārdošanas cenas viņiem krīt ļoti strauji un pieprasījums arī mazs.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
1
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13