- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nortel rakstīja: Citroen C4 ar 1.4 benzīnu, patēriņš 5-6 litri uz simtu.
Kā tad!!! Ar automātu!!!
Jebkas ar Citoen C4 masu, benzīna dzinēju, automātu, un pilsētas režīmu, un vēl ziemā - nu attopieties, mazāk par 8L/100 dabā nebūs nu nekad!
Bet, cik ir jānobrauc km, lai atmaksātos otra auto iegāde, pie nosacījuma ka to lielo atstāj un lieto reti?
Bet, ja nu tiešām ir vajadzīgs neliels un ekonomisks auto ar tomātu, es ieteiktu k-ko šitādu:
Nu, varbūt ne gluži tos eksemplārus, bet domu saprati. Tiesa gan, jāpiekrīt smaidīgā viedoklim, cik jānobrauc km, lai pirktu otru auto, ja lielo atstāj kā muzejeksponātu? Varbūt der to lielo nomainīt uz k-ko ekonomiskāku. Te gan ir jautājums - kas ir tas lielais auto?
GB12 rakstīja: Tiesa gan, jāpiekrīt smaidīgā viedoklim, cik jānobrauc km, lai pirktu otru auto, ja lielo atstāj kā muzejeksponātu? Varbūt der to lielo nomainīt uz k-ko ekonomiskāku. Te gan ir jautājums - kas ir tas lielais auto?
Tas otrs auto ir domāts nevis tikai aizvietošanai esošā auto, bet arī vienlaicīgai izmantošanai. Respektīvi, nedēļā sanāk vid.3 reizes, kad abiem vajag savu auto, bet brīvdienās uz laukiem u.c. brauc ar vienu vāgenu.
Esošais ir V70, kā otru skatos uz Polo variantu.
Bija man pašam reiz Corsa 2009.gada 1.4benzīns manuālā- pilsētas režīmā 7.3l braucot normāli, ja bieži bij ārpus pilsētas, tad vidējais grozījās ap 5.6l. Vienreiz tik 2gadu laikā izdevās dabūt patēriņu 4.4l (pilnas bākas princips).
Vēl bija doma nolūkot A klases Mersīti ap 2000gada- vairāk uz dīzeļa pusi ar atomātu. Tur ar šo auto gan nav pieredzes(tas pie ātras iegādes- kā redzams nav mazlietots). Arī tāda versija pastāv- iegādāties vecāku, iegrūst remontā un braukt.
sarashkins rakstīja: Smarts! www.ss.lv/...
Arī par smārtu iedomājos, bet tur nav vietas, kur iepirkumus un mugursomu ielikt.
ak rakstīja: Honda Jazz 1.4 bendzīns
Man ar šis ir padomā kā otrā auto kandidāts transportam pa mazpilsētu. www.ss.lv/... ![]()
Ar automātu būs vairāk. Kaut ko tādu? www.ss.lv/... ![]()
ja pa pilsētu braucamu auto, tad no minētas Aygo saimes - dos reālu patēriņa ietaupījumu. Un salons nemaz daudz mazāks par Polo nebūs. Bagažnieks - būs mazāks.
reālu ietaupījumu patēriņā dos kāds jaunās paaudzes dīzelis, da vienalga kādā mašinā!
Es laikam skatītos uz kādu VW Polo, Opel Astra vai Škoda Fabia dīzelīti.
anonimikis rakstīja: lai taupības nolūkos brauktu 3x nedēļā, pirkt otru ne vecāku par 3 gadiem auto? Par tā otra auto tikai uzturēšanas izdevumiem vien iznāk 3x nedēļā taksim.
Visa šī epopeja ir ērtību labad. Un 3x nedēļā veikt distanci 50km ar taksi vienā virzienā(uz vietām, kur sabiedriskais neiet)!
anonimikis rakstīja: lai taupības nolūkos brauktu 3x nedēļā, pirkt otru ne vecāku par 3 gadiem auto? Par tā otra auto tikai uzturēšanas izdevumiem vien iznāk 3x nedēļā taksim.
Nu, nu. Tik lēti neved pat nelegālie takši.
zhuks rakstīja:
GB12 rakstīja: Tiesa gan, jāpiekrīt smaidīgā viedoklim, cik jānobrauc km, lai pirktu otru auto, ja lielo atstāj kā muzejeksponātu? Varbūt der to lielo nomainīt uz k-ko ekonomiskāku. Te gan ir jautājums - kas ir tas lielais auto?
Tas otrs auto ir domāts nevis tikai aizvietošanai esošā auto, bet arī vienlaicīgai izmantošanai. Respektīvi, nedēļā sanāk vid.3 reizes, kad abiem vajag savu auto, bet brīvdienās uz laukiem u.c. brauc ar vienu vāgenu.
Esošais ir V70, kā otru skatos uz Polo variantu.
Bija man pašam reiz Corsa 2009.gada 1.4benzīns manuālā- pilsētas režīmā 7.3l braucot normāli, ja bieži bij ārpus pilsētas, tad vidējais grozījās ap 5.6l. Vienreiz tik 2gadu laikā izdevās dabūt patēriņu 4.4l (pilnas bākas princips).
Vēl bija doma nolūkot A klases Mersīti ap 2000gada- vairāk uz dīzeļa pusi ar atomātu. Tur ar šo auto gan nav pieredzes(tas pie ātras iegādes- kā redzams nav mazlietots). Arī tāda versija pastāv- iegādāties vecāku, iegrūst remontā un braukt.
Varu tev savu vektru piedāvāt - GTS versija, 2003. gads, 2.2 dīzels, labi aprīkots (āda, dubultā klima, kruīzs, sildāmi krēsli, lietus sensors) 3000 lati. Tiesa gan, manuālā kārba.
sarashkins rakstīja:
ak rakstīja: Honda Jazz 1.4 bendzīns
Man ar šis ir padomā kā otrā auto kandidāts transportam pa mazpilsētu. www.ss.lv/...
5.5 litri - kā tad!!!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23