- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmais rakstīja:
anonimikis rakstīja: tev pēdējā teikumā pirmais vārds lieks.
Nu šitā portāla abi palikušie sābisti (Sviestcs un deksters) drošvien tā nedomā
Deksters nekad nav bijis sābists, bet kādu laiku bija sāba īpašnieks.
Patlaban esmu īpašnieks vairs tikai sāba rezerves ritenim un priekšējām durvīm, kuras nez kāpēc jaunais sāba īpašnieks negrib savākt ![]()
Nekas sarežģīts tur nav, ja vien neesi cilvēks ar poda vāka intelektu ( piem msh).
Visdumākais ir klausīties pagrīdes pašpasludinātu gudreļu stāstus. It sevišķi, ja viņam pieder iedāvināts šrotaudī bez apskates. Guru ![]()
![]()
VWfans rakstīja: Laba ir jaunā modeļa Meriva 1,7 CDTI ar sešpakāpju automātu.
Cik maksā kārbas remonts?
VWfans rakstīja: Kāpēc tā būtu jāremontē?
Paprasi msh, viņš atbildēs.
msh rakstīja: Vienam zināmam cilvēkam darba B6 passātam DSG pie 200 štukām atņirdzās. Šis tā saprata ka w-pils fofāgena centram tas nebūt nav tāds pirmais gadījums.
Cita lieta ka viens rīgas autoelektronikas darbonis, uzvārdā Kaross, stiliņā apgalvoja ka viņš to problēmu var novērst jūtami lētāk nekā fofāgena centrs, kur tas prieks tuvojas štukai.
Mjā, nobira automāts un šis saprata, ka tas nav pirmais gadījums. Baigā atklāsme cilvēkam...
VWfans rakstīja: Kāpēc tā būtu jāremontē?
Kas par muļķīgu jautājumu? Nu a nafig motors jāremontē bija????
Vai tai kārbai remonts maksā dārgāk kā jauns žopels?
GB12 rakstīja:
Mjā, nobira automāts un šis saprata, ka tas nav pirmais gadījums. Baigā atklāsme cilvēkam...
Jā, un pats labākais ka vadības bloks. Es kaut kā atļaušos apšaubīt ka vadības bloka darbamūžu spētu ietekmēt braukšanas režīms
DekstersFF rakstīja: Deksters šogad atkal izveica vienas daudzsajūgu pusautomātiskās kārbas remontu. Pareizāk sakot, novadīja tās kārbas remonta procesu.
Nekas sarežģīts tur nav, ja vien neesi cilvēks ar poda vāka intelektu ( piem msh).
Ja man ir poda vāka intelekts, tad tavējais ir kā sūdam, kas lido caur to vāku ![]()
ja nu vienīgi tev ir kaut kāds viltīgais laiktelpas dezintegrators.
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
anonimikis rakstīja: tev pēdējā teikumā pirmais vārds lieks.
Nu šitā portāla abi palikušie sābisti (Sviestcs un deksters) drošvien tā nedomā
Deksters nekad nav bijis sābists, bet kādu laiku bija sāba īpašnieks.
Patlaban esmu īpašnieks vairs tikai sāba rezerves ritenim un priekšējām durvīm, kuras nez kāpēc jaunais sāba īpašnieks negrib savākt
a vot kui tev izdosies nomazgāt to iesitienu ar seju sābisma dubļos....
msh rakstīja:
GB12 rakstīja:
Jā, un pats labākais ka vadības bloks. Es kaut kā atļaušos apšaubīt ka vadības bloka darbamūžu spētu ietekmēt braukšanas režīms
Es savukārt atļaušos apšaubīt, ka viens vai divi tādi gadījumi pierāda, ka DSG birst. Kā jau minēju, "vienam čomam tur... " nebūs īsti arguments.
msh rakstīja: Nē nu kas tad man - katrs pats savas nelaimes kalējs
Tad, kad tu brauksi ar auto, kurš maksā vairāk par DSG kārbas iespējamo remontu, tad drīkstēsi izteikties.
DekstersFF rakstīja: ... jaunais sāba īpašnieks negrib savākt
Viens teicās kosmosā laist, tas tak cēlāks mērķis. Par pievešanu saprotu ir jāaizmirst...
recluse rakstīja:
Viens teicās kosmosā laist, tas tak cēlāks mērķis. Par pievešanu saprotu ir jāaizmirst...
Tu nopiki to mizu bez durvīm???
Izsaku līdzjūtības....
DekstersFF rakstīja:
Tad, kad tu brauksi ar auto, kurš maksā vairāk par DSG kārbas iespējamo remontu, tad drīkstēsi izteikties.
A tu vispirms nopērc auto!
msh rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
viņs taču nevar iepriekšējo pārdot....
recluse rakstīja:
Tā arī neesmu uz to pusi braucis, vari neaizmirst.
msh rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Nu, kādus 100 esmu nopircis ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7