panelī iedegās lampiņa, kuras simbols ir auto un pāri krusts, ko tas varētu nozīmēt?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
panelī iedegās lampiņa, kuras simbols ir auto un pāri krusts, ko tas varētu nozīmēt?
echo123 rakstīja: īpaši gudrs neesi.
Interesanti kura vietā es esmu apgalvojis ka esmu
´īpaši gudrs" ?
bet vai Volvo vispār ir ķēde?
(sliktas uzvedības sievietes ar zemu morālo stāju),
"mau-kas"....
padomāja Štirličs....
"Štirlics"...
padomāja mau-kas.
Atvainojos,protams,
par offtopik. ![]()
SAABISTS rakstīja: Ja tāda lampiņa iedektos saabam, tad būtu skaidrs,ka jamaina ķēde..
bet vai Volvo vispār ir ķēde?
Vai tad sābam nav kādas trīs rundas ar dažādām lampiņām??? Sākot no ķēdes lampiņas, sarkanā bloka lampiņas, pazudušās atpakaļgaitas...... Uttt..... Līdz izrūsējušās grīdas lampai trešajā rindā
Nortel rakstīja: Sliktākais gadījums ir renim, tam pat degvielu ieliet jābrauc uz servisu, ja klausa kompim.
Privāti pirkt reni vispār nozīmē sevi necienīt. Ja to iedod darba vieta, tad, protams, tas ir labs.
DekstersFF rakstīja:
Nortel rakstīja: Sliktākais gadījums ir renim, tam pat degvielu ieliet jābrauc uz servisu, ja klausa kompim.
pirkt reni - sevi necienīt.
A es ko saku visu laiku?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13