Saab 95 2001 2.2
kads zin un saprot varbuut kaa var pievienot aux in vadus pie magnetolas? esmu meklejis un skatijies vajag lkm adapteri kkadu bet var arii bez vinna. kaa tur i?
Saab 95 2001 2.2
kads zin un saprot varbuut kaa var pievienot aux in vadus pie magnetolas? esmu meklejis un skatijies vajag lkm adapteri kkadu bet var arii bez vinna. kaa tur i?
kaspis42 rakstīja: Varbūt kāds var palīdzēt ar info?
Saab 95 2001 2.2
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
3
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1