Varu reģistrēt Jūsu automašīnai par 250€+reģistrācijas izdevumi (ap 55€)
Ir arī citi Auto un Moto numuri.
Jautājumus uzdodiet pa e-pastu.
anonimikis rakstīja: redzēju uz ielas auto ar numuru HU 1.
Škoda Superb...
Zinu īpašnieku.
anonimikis rakstīja: sābu īpašniekiem priekš tik dārga numura nebūs naudas. viss aiziet remontos.
Hā hā hā, ku smieklīgi...
ROLEGS rakstīja: Ir auto numurs xy-9000 (burti citi)
Man vienam auto jau ir 9000-varētu arī šo piedāvājumu apdomāt ja pārdevējs biku cenu pakoriģētu!
Pirms gadiem Ministri braukāja ar MK gan RD bij savi numuri . Un visai ātri viens otrs nomainīja .... uz žurnalistu jautājumu kapēc bij atbilde : negrib būt pārāks par vienkāršo tautu ...
Radam viņa retro( VAZ ) autiņam ir numurs piemeklēts sērijas numuram .
Otrajam auto negribēju tērēt lielu naudu (aptuveni Ls 250 prasīja) par 2-ciparu numuru, tāpēc par to pašu noteikto cenu + konjaciņš uzliku numuru, kurā atkārtojas 1.auto cipari - 4848. Ja kādreiz pirkšupiekabi, moci vai rolleri, tad tiem arī mēģināšu izbīdīt ciparus 4848.
IkdienasViesis rakstīja: Kā man viena paziņa no CSDD stāstīja - pieprasītākie divciparnieki esot : 11, 17,19, 66, 77. Un vēl - daudzi joprojām pieprasot kombinaciju, kas kopā saskaitot veido summu 21. Trīsciparnieki arī tiekot izgrābti visi.
Un kas ir no 21 summas?
iAuto rakstīja:
Un kas ir no 21 summas?
Acīt takš ![]()
Tie kas auto īpašnieku pazīst, tāpat zin viņa iniciāļus. kas nepazīst - tiem pokui kādi tie iniciāļi...
un vēl gatavi piemaksāt par visu šito sevis iezīmēšanas sviestu. un jāstiprina ar nez kādām kniedēm, lai tik kāds nenozog to supernummuru..
arko2 rakstīja: Tie kas auto īpašnieku pazīst, tāpat zin viņa iniciāļus. kas nepazīst - tiem pokui kādi tie iniciāļi...
Numuru ņemu priekš sevis nevis citiem, tāpēc man ir pilnīgi pokuj (kā tu saki), ko par manu numuru domā citi.
Visādi numuri tipa "sauliite, zakjiitis, u.c." gan man liekas absolūti nesaprātīgs pirkums, bet, ja naudas pietiek, tad kāpēc gan liegt valstij iespēju nopelnīt. Pa manam šādiem numuriem cenu mierīgi varēja pacelt, piemēram, uz 10 000 EUR + PVN.
IkdienasViesis rakstīja: Kā man viena paziņa no CSDD stāstīja - pieprasītākie divciparnieki esot : 11, 17,19, 66, 77. Un vēl - daudzi joprojām pieprasot kombinaciju, kas kopā saskaitot veido summu 21. Trīsciparnieki arī tiekot izgrābti visi.
Laikam 17 bij tāds VIP
www.tvnet.lv/auto/par_un_ap/102280-petijums_latvijas_autobrauceju_ideala_numurzime_ir_aa_777