andzins1111 rakstīja:
Ieteiktu vienreiz paņemt to ciskudrilli un pamēģināt izbraukt pa Rīgu. Godīgi ievērojot visus noteikumus un visu pārējo. Un tikai tad komentēt.
Labi, labi. Braucu es vasarā pa Rīgu ar velo pietiekami, lai zinātu, kas ir kas.
Tikai noteikumus velosipēdisti gan neievēro masveidā. Varu ielikt no reģistratoriem stundu vai pat garāku videoizlasi ar velo izdarībām Rīgas ielās.
Un apgalvoju to 100%, autovadītāji pārkāpj daudz vairāk kā velosipēdisti. Bet autovadītāji kaut kā to saviem sugas brāļiem piedod, bet redziet velosipēdisti viņiem ir traucēklis.
Te jau pēc būtības ir tas pats: neieredzu es mašīnas, tāpēc visi mudaki un pārkāpēji.
Korķi Rīgā tagad ir tādi paši kā 2007. Kur tad tā auto plūsma krītas?
Vajag pa Rīgu pabraukāt no rītiem un vakaros pēc. Un vēlams izmantot ne-maģistrālās ielas. Maģistrālās ielās satiksme ir 24h diennaktī.
Un ko klimats? Latvijā var braukt ar velo 7-8 mēnešus gadā, kas nav slikti.
Normāls cilvēks ar velo brauc, kad ir brīvdiena, ir silts un nelīst lietus.
Un tie ir 3, nu labi, 4 mēneši gadā.
Man jūsu veselība neuztrauc, mani uztrauc augstās veselības aprūpes sistēmas izmaksas un gaisa kvalitātē manā dzīves telpā.
Mazāk tos činavniekus valsts pārvaldē un izmaksas saruks uz pusi.
Ja nemaldos mums ir lielākā valsts pārvalde Eiropā ņemot uz iedzīvotāju skaitu.
Ar gaisa kvalitāti pie mums viss ir čikiniekā. 10minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra ir meži ar supertīru gaisu. Nevienā Eiropas lielpilsētā tā nav.