paldies, jau sazvanījos ar viņiem, izklausījās ok un redzēs, varbūt arī mainīsim - ja tagadējais "nekausētājs" sāks tracināt! :D
Kādos ciparos esi iekritis?
iekritusi
Kanibaals ir vērīgs un izlasījis sarunu, pirms komentējis

Man piedāvāja stiklu par 100+30par darbu, BET... kad braucu ar auto un vajadzēja slēgt stikla apsildi - izrādās, ka apsildei ir ne tikai tās horizontālās svītras, bet arī 2 vertikālas (#), kas stiklu faktiski sadala 3 daļās un dēļ tā bojājuma nesildīja tikai vienas malējās daļas vidusdaļu, līdz ar to nav nemaz tik traki, kā domāju. Redzēs, kā būs ziemā, bet pagaidām braukt var.
Jauniem auto tā ir ne tikai apsilde, bet ir arī atsevišķš kontūrs radio antenai.
Paldies, tagad zināšu! Bet reāli laba lieta, jo es nebiju to pamanījusi (tās 2 vertikālās) :D Bet tas tonējums arī baigi slikts tagad (neskaidra redzamība), neiesaku Jūrmalas gatvi 35

Es gan gribētu nedaudz atrunāt. Vienam auto stiklu ARG uzlika labi, bet otram auto viņu liktais stikls pārplīsa, bez mehāniskas iedarbības, un šie nekādas garantijas nedod. Tā kā ņemiet to vērā, varbūt arī liek labi, taču bez garantijas. Es uz kantorim, kuri problēmas noveļ uz klienta pleciem, otro reizi nebraucu, un arī citus atrunāju, lai lieki neiekrīt.