Izstāde Motocikls, Laivas uc 2015

Izstādes aktīvā dzīvesveida cienītājiem: „Atpūta un sports 2015”, „Medības un makšķerēšana 2015”, „Motocikls 2015” un „Baltic Boat Show 2015”, no 27. līdz 29. martam vienlaikus Ķīpsalā.
Vienam no iAuto foruma lietotājiem dāvināsim 2 ielūgumus uz šo izstādi! Visi, kas vēlas doties piesakās šajā tēmā un piektdien izlozēsim, kam tad tie tiks

Vairāk par izstādi var lasīt šeit www.iauto.lv/zinas/reklamraksti/19088-marta-nogale-kipsala-notiks-izstades-aktiva-dzivesveida-cienitajiem

Es piesakos. Gribu klātienē apskatīt Vairu un Imantu :D
Piesakos!
piesakos. jāpaskatās kas jauns laivu nozarē.
Piesakos!
Piesakos!
Izlozē no 5 cipariem izkrita 1, tātad 2 ielūgumus laimē jaaanis! Apsveicu! Sūtīšu tos Tev uz e-pastu, tas navigator.lv vēl strādā!? Atsūti labāk man aktuālo e-pastu uz iAuto at iAuto .lv
un vēl papildus 2 ielūgums iAuto dāvina seaman , jo ir no visiem pretendentiem uzkrājis vislielāko iAuto lojalitātes punktu skaitu: 1 305 litri
Piesakos!
Ow! Super - paldies
Pārbaudiet lūdzu vai Jums ir reģistrēts iAuto aktuālais e-pasts! seaman ielūgumus nosūtīju, bet jaaanis navigatora e-pasts gan nestrādā!
Es tiko aizsūtīju aktuālo e-pastu
Bet nevaru atras kur iAuto varu izlabot veco pret jauno
Regulāri piedalos loterijās, bet nekad neko nevinēju. Šoreiz patīkams pārsteigums. Laikam būs jānopērk vēl kāda loterijas biļete
E-pastu saņēmu un ielūgumi no iAuto jau nosūtīti! Ja kas, iAuto tagad katru reizi nav jāliek jauns ziņojums - zināmu laika sprīdi Tu vari labot un papildināt savu foruma ziņojumu! Spied uz bultiņas pa labi no pogas "Atbildēt" Augšā labajā stūrī, kur reģistrēšanās - uzspied uz savu lietotājvārdu un labo info par sevi, tur arī var nomainīt e-pastu.
Biļetes ir man kabatā, var doties uz izstādi. Paldies iAuto par šo iespēju
Tagad iAuto foruma lietotājiem ir dažādas priekšrocības, paldies par aktivitāti un atnāc 2.aprīlī vēl uz boulinga turnīru!
izstāde apmekleta, paldies par ielūgumiem, noveicās ka sestdien bij sūdīgs laiks un naudu nemaksātu... patika izstādītās laivas, visadu izmera un pielietojuma, ka arī velo piedāvājumi, daudz un dažādi. kā arī ūdens sporta aktivitates - supi, kanoe, ūdensmoči, kaiti, hidras, maikas nepatika adās tērptie moto klubi - tusiņus var rīkot citur (pašiem močiem nav ne vainas, dažs labs bij zvērā labs)

Lasītākie raksti

Jaunie raksti