Vai šādi spami forumā nebija aizliegti??? Māri, kur ir pieejami foruma lietošanas noteikumi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai šādi spami forumā nebija aizliegti??? Māri, kur ir pieejami foruma lietošanas noteikumi?
Pārdod:vibrātors,20 cm,mazlietots,ideālā tehniskā stāvoklī. ![]()
da lābi! vēl jau tikai kadi šeši auto palikuši ko reklamēt. autogāde naxaļavu ![]()
Lai nu kā, es no tāda reklamētāja, kurš neciena foruma noteikumus, nekad neko neņemtu. Kur ir garantija, ka viņš cienīs mani kā klientu?
GB12-
Šī tak ir sadaļa PĀRDOD!
Tev neliekas, ka ir mazliet nekorekti tāpēc stūķēt savas firmas reklāmas iekšā?
GB12-
A ja nu kādam noder? ![]()
komersant tu man labak izstasti savas shemas $ +pvn?
bez + plusa pardot?
neticu ka tu + parskaitīsi VID
auto pircējam jau paļubomu jāmaksā ar PVN, tik ja pircējs ir juridiskais var atsist pārmaksāto pvn. bet nu tur jaskatās , ja autopgāde iepirkusi no fiziskā vacieša, tad gan lv pircēju uzmet uz PVN summ. kaut ka tā, varbūt kļūdos ![]()
Vairāk nekā 2300 kilometru bez uzpildes un uzlādes - Hongqi HS6 uzlādējamais hibrīds uzstāda Ginesa rekordu
6
Beidzot būs lietus kanalizācija pie Mellužu estrādes, diemžēl sānu aizbūvē ar auto stāvvietām (+ VIDEO)
Pārdod Opel Insignia Sports Tourer
Pārdod:
Opel Insignia Sports Tourer 2011.g., 2.0 D, meh., sudraba krāsā, 174 249 km, TA 122015, āķis, navigācija, vasaras un ziemas riepas, jauna zobsiksna, eļļas un filtri, no Vācijas, 7584 EUR+PVN.
Tel. 27667377, autopiegade.lv