Es nevaru atļauties auto iegādei tērēt no 40 000 eiro. Tāpēc ar jaunu nebraucu. Man pietiek ar hipotēku. Otru kredītu negribu, pat hipotēku negribēju, bet bez tās nekā. Labāk bez kredīta kādus 6-7 k notērēt par labu lietotu.
Teorētiski, ja ņemt kredītu, varētu atļauties kādu mazlietotu nabagdžipu vai jaunu sūdu. Bet nē. Paldies.
Zinu, ka rakstīsiet, ka pa 6-7 neko normālu nevar atrast, viss lūzīs, pūs.... bet palasot šeit, cik daudz jālābo jauniem auto.... man liekas, ka man mazāk. Un serviss lētāks. Jo jaunāks autiņš jo dārgākas detaļas. Neskatoties uz to, ka bieži tās ir tādas pašas kā vecākajam modelim. Galvenais nopirkt nesistu vai ar ķibelēm, pirmo mēnešu laikā nomainīt visus šķidrunus, filtrus, siksnas, ķēdes... un izturēties pret to, kā pret mīļāko. :D
Man liekas, it īpaši, ja nobraukums ir neliels šī ir pareizā stratēģija. Runājot kontekstā par to lielais raksts par jaunas mašīnas patiesajām izmaksām ir vairāk domāts tiem, kas nedomā ar galvu un nepadomā par saistītajām izmaksām. Izvēloties lietotu vs jaunu jāskatās, būtu jāsalīdzina mainīgās izmaksas - servisi, līzings, remonti, apdrošināšana. Līzings, apdrošināšana būs stipri lielāka jaunai, remonti kā paveicas un degvielas pieņemsim līdzīgas. Tad lai katrs pats rēķins, kam cik ir gatavs tērēt un braukt jaunākā auto vai labāk biežāk paceļot, piemēram.
Man gadā nobraukums ir ap 20k. Diemžēl - daži no maniem hobijiem ir baudāmāki ar 4x4 zem dibena, turklāt - ne gluži CR-V, bet kautko nopietnāku. Pakalkulēju - nevaru atļauties, un vispār - neesmu sapratis kāpēc dzelzs kastei jāmaksā 40+k. Tā ka nācās vien pirkt lietotu, jo jauns vajadzīgā aprīkojuma aprāts maksā absolūti neadekvāti. Tā jau saistītās izmaksas par nodokļiem, riepām utt. ir nopietnas. Labāk braucu ar tādu, ko varu atļauties uzturēt adekvātā stāvoklī, un vizināties cik vajag, nevis piedomāt pie katra kilometra, lai neizskrietu no nobraukuma limita.
"Līzings, apdrošināšana būs stipri lielāka jaunai"
Nebūs gan. Ja mēs runājam par kategorijām - jauns un ne tik presztižs (Nissan, KIA, Opel u.tml.) vai, teiksim 5-8 premiums (Audi, BMW, Lexus, MB), tad izmaksas uz KASKO būs visai līdzīgas, iespējams, pēdējiem pat lielākas. OCTA pēdējiem arī būs mazliet dārgāka, jo pilnā masa lielāka. Piemēram, 2010.gada 3.sērijas BMW KASKO maksā aptuveni tikpat, cik jaunam kaškajam. Un 3.BMW apdrošinātāju izpratnē neskaitās augsta riska mašīna - pat papildus imobilaizeru pārsvarā neviens neprasa.