- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Palaidniex rakstīja: Skatos, ka neesi redzējis apļus, kam pirmās 2 joslas ir aizņemtas, kas dod pilnas tiesības izmantot 3. joslu. Ko lai saka - skumji ar to pieredzi Tev.
Tu jau laikam tāds dienas braucējs esi,ja neesi redzējis,kā Slāvu lokā pa nakti riņķo pa trešo joslu.
Palaidniex rakstīja: Tev tik tiešām ir tik grūti ar galvu? Patiešām neatšķir vienvirziena ielu no krustojuma, kur satiksme tiek organizēta pa loku? Droši vien nezini un/vai arī nespēj izprast gadījumus, kad mierīgi uz vienvirziena ceļa drīksti braukt pa trešo joslu...
Viņš noteikti rāvējslēdzējā arī brauc pa labo pusi un nevienu priekšā sev neielaiž, jo tā neparedz noteikumi. R19 - paņem vienu braukšanas nodarbību pie adekvāta instruktora, lai iemāca ko uz šo dienu nozīmē braukšanas kultūra aplī. ;)
gunbox rakstīja:
Palaidniex rakstīja: Tev tik tiešām ir tik grūti ar galvu? Patiešām neatšķir vienvirziena ielu no krustojuma, kur satiksme tiek organizēta pa loku? Droši vien nezini un/vai arī nespēj izprast gadījumus, kad mierīgi uz vienvirziena ceļa drīksti braukt pa trešo joslu...
Viņš noteikti rāvējslēdzējā arī brauc pa labo pusi un nevienu priekšā sev neielaiž, jo tā neparedz noteikumi. R19 - paņem vienu braukšanas nodarbību pie adekvāta instruktora, lai iemāca ko uz šo dienu nozīmē braukšanas kultūra aplī. ;)
Jā, braucu pa 1joslu,jo man nepatīk līst pa 2-o un lūgties.lai kāds mani ielaiž 1-jā,es neesmu tas,kam vajag ātrāk par citiem.Par kuru adekvātu instruktoru tu domā,kas te vienam parādīja vidējo pirkstu,braucot 1-ja joslā,vienā ziņā viņš pareizi darīja.
Palaidniex rakstīja: Nu pastāsti kā tieši "nelietis" naktī (vai arī dienā) kādu traucē braucot pa tukša lokveida krustojuma 3. joslu?
Kā tieši esot 3. joslā var "rāvējslēdzēja principā" vienlaicīgi atrasties LABAJĀ joslā???
Informācijai - braukšanas kultūra aplī ne ar ko neatšķiras no braukšanas kultūras vispār...
Kam es traucētu,ja brauktu pa Krasteni? Nesen,kad Dievidniekam bija ciet viena nobrauktuve,no loka 2 joslas centās tikt uz tilta,arī tagad pika laikā tas pats,kuri, pēc tavām domām, ir tie pareizie,laikam tie,kas 2-jā,1-jā-tie skaitās riņķotāji.Nesaprotu,ko jūs par tiem apļiem varat cepties,labāk aizbrauciet uz Ventspili un paskatieties ,kādiem jābūt normāliem apļiem
650 rakstīja: Tikko no MūkuApļa- zaļš mācībnieks kkāds Polo vai Lupo, ne dikti ātri, Bet- brauca/riņķoja pa vidējo rindu, visu cieņu šim Skolotājam ;D
Tu laikam esi apļu fans,visu dienu tikai pa apļiem riņķo,galva vēl nereibst?Tādus sērfotājus pa joslām katru dienu "Degpunktā"rāda.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2