- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nortel rakstīja: Kurš ļauj braukt pa koplietošanas ceļiem ar AIXAM 500-4? Šorīt viena ome ar šādu aperātu (v/n M-3L) reāli čakarēja satiksmi braucot ar 65 vietā, kur atļautais ir 90. Un nevis pa joslas vidu, bet gar labo malu, tādejādi provocējot bīstamas apdzīšanas.
Nē nu davaj, traktoriem un citai smagajai tehnikai arī aizliegsim braukt pa koplietošanas ceļiem - atšķirībā no šitentās kastītes, kas teorētiski līdz kādiem 90 spēj ieskrieties, tie ātrāk par saviem 60 nespēj, un aizņem visu joslu, un bieži vien vairāk...
msh rakstīja:
Nortel rakstīja: Kurš ļauj braukt pa koplietošanas ceļiem ar AIXAM 500-4? Šorīt viena ome ar šādu aperātu (v/n M-3L) reāli čakarēja satiksmi braucot ar 65 vietā, kur atļautais ir 90. Un nevis pa joslas vidu, bet gar labo malu, tādejādi provocējot bīstamas apdzīšanas.
Nē nu davaj, traktoriem un citai smagajai tehnikai arī aizliegsim braukt pa koplietošanas ceļiem - atšķirībā no šitentās kastītes, kas teorētiski līdz kādiem 90 spēj ieskrieties, tie ātrāk par saviem 60 nespēj, un aizņem visu joslu, un bieži vien vairāk...
Volkswagen-up! spēj brīvi turēt 110-120 km/h un būt tādā tempā pat vēl baudāms. Pilnvērtīgs auto, kuru nezin kāpēc Latvijā nenovērtē...
msh rakstīja: Tev ir par to pārsteigumms? Reku blakus tofikā pelēkā masa uzskata ka ģimenei ar diviem [!!!] bērniem vajag minimikroautobusu, golfa klases hečbeks esot par mazu. Kas tad būs mērķauditorija tam upam, ja tie, kas spēj pacelt jaunu vai mazlietotu mašīnu, ir šitik kruti? Jaunas sievietes visdrīzāk, bet reti kurai banka dos līzi priekš jauna upa...
Cik pašam bērnu?
DeAngelo rakstīja: Vidējais latvietis ir skaudīgs kā Tu, VW fan...
Beidz taču citiem piedēvēt savas slimības! Visu laiku kā kāds saka kaut ko, kas tev nepatīk, bet tev nav pretargumentu, tā atskan "tev skauž, tev skauž". Katrs mēs otru mērām ar savu mēru - tavējais ir tāds ļoti nesmuks un uzkrītošs. Bet tavs garums nav nekāds arguments - vot "esmu 1,93 un ļoti tizls" vai "esmu 1,93 un 70 gadus vecs, ar spēcīgām muguras problēmām" gan būtu. Es esmu divus centimetrus garāks - neesmu vēl nekad juties neērti kādā rietumu ražojuma mašīnā, kurā nav bijis jāveic kompromiss pa labu priekšā vai aizmugurē sēdošajam - piemēram, opim sen atpakaļ bija Corsa A, un ar to sanāca savulaik pāris dienas pabraukāt - iepatikās, patīkama un ērta sērkociņu kastīte, kur vienīgā neērtība - fortačkas dēļ roku izbāšanai pa logu bija jāsaloka. Par lielākām mašīnām nerunāsim - droši vien esi pamanījis ka es no personīgās pieredzes neuzskatu ka vajadzētu kaut ko lielāku par golfa klases mašīnu, ja vien ikdienā nav jāvadā četri divmetrīgi pasažieri.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
21
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
5