- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ezis71 rakstīja: Ziniet,man dziļi pie dirsas tie testi,es tikai palūdzu izvēlēties vienu no diviem variantiem un VISS.Ja kādam tas neinteresē tad lūgums neatstāt nekādus komentārus. PALDIES PAR SAPRATNI!
Pirmais zīmējums - uz aci = vairāk ledum, tai pat laikā, no sniega tīrīsies labāk par otro. Lamiļu pāragra "beigšanās" tieši pirms sānu kantīm norāda uz labāku turēšanos tieši uz ledus. Iespējams, arī labāk derēs slapjam par otro variantu. Izskatās cietāks sastāvs par otro - tātad, ne tik sniegains. Otrais zīmējums - universālāks, lamiles labāk strādās sānu slodzēs, attīrīsies nedaudz sliktāk par pirmo, bet lielie griezumi ir diezgan (pietiekoši) lieli. Secinājumi: Pirmais variants - viduseiropas ziemai. Otrais variants aukstākam/sniegainākam laikam. Es labāk ņemtu otro. Vairāk tieši dēļ lamilēm/to neesamību sānu galos.
Chankaishi rakstīja: Es ņemtu 1. variantu ka reālas ziemas riepas, 2. variants - var jau būt, ka tās kantes ir asas, tātad gumija cieta, bet tās noteikti būs skaļākas un slīdēs uz ledus. Pasen iepirku kaut kādas krievu ražojuma riepas ar ļoti cietu gumiju un līdzīgu, nedaudz robustāku, zīmējumu - vispār sniegā ar ledu apakšā bija ideālas, bet uz asfalta - traktors, pie tam dila kā uz rīves. Pavasarī pat pēc gumijas smirdēja.
Otrās ir mīkstākas par pirmām.
ezis71 rakstīja: Ziniet,man dziļi pie dirsas tie testi,es tikai palūdzu izvēlēties vienu no diviem variantiem un VISS.Ja kādam tas neinteresē tad lūgums neatstāt nekādus komentārus. PALDIES PAR SAPRATNI!
re kur ir tipisks Trampa vēlētājs.
re kur ir tipisks Trampa vēlētājs.
VWfans rakstīja: Es pirms šīs ziemas nopirku jaunas Pirelli Snow Control Series 3 riepas un pagaidām ar tām esmu apmierināts.
Piedod bet Fabijai viņas nav piemērotas.
aqva rakstīja: Kas svarīgāk - ziemas riepu protektora dizains vai gumijas sastāvs? www.tvnet.lv/auto/par_un_ap/634024-kas_svarigak_ziemas_riepu_protektora_dizains_vai_gumijas_sastavs
Nelasīšu tavu linku bet pastāstīšu ko stāstīja Normunds Avotiņš.Viens no lielajiem riepu ražotājiem uztaisīja eksperimentu,uztaisīja ziemas riepu ar vasaras riepas gumijas sastāvu un otrādi.Kā tu domā,kura no riepām uzvarēja?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13