Pērku Auto

Gribu nipirkt automašīnu, bet ar šādiem nosacījumiem: Benzīns Manuāla Tilpums virs 2L no 2008.g. NE ādas salons Vēlams hečbeks Vēlamas markas: Volvo, Toyota, Subaru, Honda, WV, Mazda, Honda.
Nu un?
Kā nu un ? Vajag cilvēku apsveikt ar gaidāmo lielo prieku no jauna mazlietota auto ! ;)
Tad kad nopirks, tad arī apsveikšu ;)
Hondas Krasta ielā 42.
no 2008.ā gada manuālā ir tikai nabagu komplektācijā vai bomžmobīļiem.
Iesaku šādu auto: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/skoda/octavia/fknhd.html
Ar diviem vienlitrīgiem motoriem?
Nē, ar spriganu 1,8 litru benzīna motoru.
Kā tu zini kad viņš ir sprigans,tev nekas lielāks par 1,3l nav bijis.
Vento VR6
"Tilpums virs 2 l " !
Doma ir ka SSā hečbeki ir beigušies, tapc jāpērk ir te. Vel te varētu pasludinaāt Konkursu uz 08.g.volvo un subār hečbeku modeļu nosaukumiem.
es no šiem bubāru - būs manuālis 4x4 un laba dinamika kādam turbo, 2.5 vai H6 . tikai atrast eksemplāru kurš nav safists ar gāzi būs grūti. Vispār tāda nesalīdzināma izvēle - naglu kastes vs volvo un vw
"Vispār tāda nesalīdzināma izvēle - naglu kastes vs volvo un vw" .... Es saprotu, ka cilvēks nosauca visas sev zināmās auto markas.
ā jā H6 liekas nav ar manuāli pieejams. tas nederēs.
Nemaz tik liela izvēle nav: www.ss.lv/lv/transport/cars/filter/ Es ņemto šo: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/subaru/impreza/edgdf.html
Šeit arī daži ir: e-mobile.lv/cars?make_id=visi&condition%5B%5D=1&categories%5B%5D=2&first_registration_min=2008&capacity_min=2000&fuel=1&gearbox=1&climatisation=jebkura&emission_class=jebkura&usage=visi&seller=visi&latest=jebk%C4%81ds&make_id=visi&first_registration_min=2008&fuel=1&gearbox=2 Parasti tomēr lietots strādnieku auto ir kombinācijā: universālis+dīzelis+mehānika. Tendences patreiz ir universālis+maza tilpuma turbo benzīns+mehānika.

GB12 rakstīja: Vento VR6

Tiešām???Bet noteikti no diviem cilindriem sveces tika izņemtas.))

Lasītākie raksti

Jaunie raksti