Kaplīša kafija ir viena no labākajām, kas vispār ir pieejamas, izņemot īpašas kafejnīcas, kas jāapmeklē speciāli, nevis ērti pieejamas pa ceļam. Vienlaikus, protams, saprotams ir arī apbrīns
Ir cilvēki, kas novērtē labi pagatavotu kafiju un ir tādi, kas nespēj atšķirt no lētākās šķīstenes. Tieši tāpat, kā ir cilvēki, kas ir laimīgi, dzerot bamšļus un saucot tos par alu un nekad nesapratīs tos, kuri spēj novērtēt un atļauties kvalitatīvu produktu - daži izcili beļģu ali vismaz Latvijas cenās maksā 0.3 pudelē vairāk kā bamšļu sešpaka
No ēšanas pie stūres ļoti cenšos izvairīties pirmkārt jau tādēļ, ka nepatīk ēst visādus draņķus. Kvalitatīvu ēdienu un jo īpaši zupas, kas man ļoti garšo, pie stūres ēst vispār nav reāli, tādēļ jautājums nav aktuāls.
Nu tad šo "labi pagatavoto kafiju" vajag izvākt no staķikiem nah ārā - benzīntanks ir domāts lai uzpildītos un lai atlietu, un benzīntankā var būt dajebkāda kafija - ja migsi ciet, dzersi jebko - un ja man kādreiz gadīsies šāda situācija, tad arī, vienīgi ja tas būs staķiks, nebūšu sajūsmā par to cenu, tikai tāpēc, ka tā saskrūvēta jo kaut kādiem īpaši piekasīgiem narkomāniem liekas kaut kas ūber, un tāpēc tā tiek pozicionēta un uzskrūvēta attiecīga cena.
Priekš dzeršanas braucot ir domāts ūdens, gluži vienkārši tāpēc lai kompensētu šķidruma zudumu. Citreiz mājās no krāna pieleju pusotra litra pudeli, ja tāda mašīnā mētājas, citreiz pa ceļam, parasti jau kādu 100 km attālumā, nopērku, nu citreiz vēl ir pasažieri kuriem paprasīt lai iedod padzerties... :D
Kaplītis nu jau sen kā nodrošina iepēju par degvielu maksāt pie sūkņa tiem, kam tas ir tikai benzīntanks. Lej un atlej, bet nemāci citiem dzīvot. Kādēļ jādzer jebko, ja var dzert labu kafiju? Kādēļ lai izvāktu no piedāvājuma to, kas interesē pircējus, kuri vēlas vairāk, nekā tikai uzpildīt auto?
Pie sūkņa var maksāt tikai ar karti, un arī ne pie katra sūkņa - kā kurā tankā, protams. Par to "Kādēļ jādzer jebko, ja var dzert labu kafiju?" es tevi saprotu - spēcīga kofeīna atkarība, tāpēc arī šāds teksts.
Izskatās, ka nesaproti neko :D "Spēcīga kofeīna atkarība" tieši būtu iemesls dzert jebko - ka tik lēti un daudz kofeīna. Tieši tāpat kā alkoholiķiem vislabāk pie sirds iet bamšļi, nevis dārgie dzērieni.
Diemžēl mājās tikt pie tādas kafijas, kuru var baudīt, nevis dzert kofeīna dēļ, ir neadekvāti dārgs prieks, tādēļ dzeru ūdeni vai tēju, bet labprāt izmantoju ērti pieejamo un attiecīgajā kvalitātes līmenī lēto iespēju tikt pie baudāmas kafijas dodoties kādā brīvdienu izbraukumā.
Laikam neesi pamanījis ka atkarību līmeņi ir dažādi, kā arī atkarīgo rocība ir dažāda - gan šmigai, gan nikotīnam, gan kofeīnam
Alkoholiķis - miljonārs netukšos tesmeņus, bet gan dārgus visīšus. Kofeīna atkarīgos parasti redzu vidēja līmeņa - visādas biroju žurkas kas regulāri ninnā no tādām krūzītēm, kas man ir viens malks, tādu melnu, no maltās kafijas bez cukura uztaisītu šļuru kur acis bezmaz sprāgst laukā no pieres. Uz tādiem indivīdiem paskatoties nerodas izbrīns kāpēc staķika kafijai ir tāds noiets arī dienas stundās...
Iespējams, būsi ļoti pārsteigts, ka ir cilvēki, kas nav atkarīgie. Viss, protams, ir atkarīgs no vides, kurā uzturies, un saprotu, ka var mūžu nodzīvot, neapamanot pasaules dažādību, bet eksistē arī tāda pasaule, kurā tiešām cilvēki spēj baudīt lietas nekļūstot atkarīgi.
Cik dienas esi spējīgs iztikt bez kafijas? Ja tiešām dienas, tad ticu.
Visi cilvēki ir no kaut kā atkarīgi. Cits no slaistīšanās ( lasi - smēķēšanas), cits no kofeīna, cits no seksa, cits no zivju ķeršanas, cits no dabas skaistuma. Ja nav nekādas atkarības, tad esi robots.
Viens tas Kapļa kafijas aparāts maksā kā jauna mašīna. Un tagad pareizini ar Kapļu skaitu LV un vēl reiz 2, jo lielākajā daļā staciju ir divi tādi.
Ja neko vairāk par degvielu nevajag ,tad vienmēr var lieties Neste. Tagad arī Kapli ir pašapkalpošanās iespēja.
Nenoliegšu, besī hotogu ēdāji, lejos Neste.
Man vajag astoto, tāpēc neste atkrīt - jo man vajag lai bākā reāli ielīst astotais, nevis no pistoles ar uzrakstu "98 futura" tek piektais... :D
Latvijas otrā galā izvēlos viršus.