- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Nu, cilvēki mēdz pielāgoties sūdīgi funkcionējošam pārnesumu pārslēgšanas mehānismam... :D Priekš golfa 020. kārbas man mehānisms ir diezgan stingrs, arī tāpēc ka esmu tur šo to uzbūvējis no rokas [plastmasas sviriņas tika aizvietotas ar lodveida šarnīriem] un uzlicis šortšifteri - bet tā kā savulaik bija jāiemācās dažreiz ieslēgt, tad piešāvos pie tā mehānisma darbības gļukiem, ja izļurkāts - ir gadījies redzēt TIK briesmīgi izļurkātus mehānismus, kur īpašnieks bez problēmām brauc - nu kā viens golfkluba biedrs, aizbraucis apskatīties pirkt mk2, teica ka mašīnas īpašnieks teicis ka viņš bija pirmais skatītājs, kurš mācējis robos ieslēgt... :D Jaunākās 02A kārbas, kam ir troses, arī ir redzētas izļurkātas - ir sanācis braukt ar mk3 1.9 TDI, kur bija ļoti labi jāpiešaujas, kādā tieši kloķa pozīcijā drīkst stumt kloķi lai trāpītu vajadzīgajā robā - es par šitādu "šķipele ogļu čupā" variantu ātri izbesītos, bet netehnisks cilvēks samierinās, kamēr vēl var pārslēgt... :D Uz tā fona audī un fofāgena mazmotoru kārbas, kam ir stienis, liekas pēc fantastikas - audī ar tik izļurkātu kulisi, kur kloķi varēja paraut 5 cm uz augšu, slēdzās pilnīgi pieņēmami un vienīgais iemesls kāpēc nomainīju - uztrāpījos šrotā pie viena A80 izārdīšanas, kam bija laba kulise.... :D
Savā ziņā jāpiekrīt-manuālis kamēr vien pavisam nav putrā būs braucams, automāts ar vienu sačakarētu solenoīdu sajās pats sevi.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7