- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Nu, cilvēki mēdz pielāgoties sūdīgi funkcionējošam pārnesumu pārslēgšanas mehānismam... :D Priekš golfa 020. kārbas man mehānisms ir diezgan stingrs, arī tāpēc ka esmu tur šo to uzbūvējis no rokas [plastmasas sviriņas tika aizvietotas ar lodveida šarnīriem] un uzlicis šortšifteri - bet tā kā savulaik bija jāiemācās dažreiz ieslēgt, tad piešāvos pie tā mehānisma darbības gļukiem, ja izļurkāts - ir gadījies redzēt TIK briesmīgi izļurkātus mehānismus, kur īpašnieks bez problēmām brauc - nu kā viens golfkluba biedrs, aizbraucis apskatīties pirkt mk2, teica ka mašīnas īpašnieks teicis ka viņš bija pirmais skatītājs, kurš mācējis robos ieslēgt... :D Jaunākās 02A kārbas, kam ir troses, arī ir redzētas izļurkātas - ir sanācis braukt ar mk3 1.9 TDI, kur bija ļoti labi jāpiešaujas, kādā tieši kloķa pozīcijā drīkst stumt kloķi lai trāpītu vajadzīgajā robā - es par šitādu "šķipele ogļu čupā" variantu ātri izbesītos, bet netehnisks cilvēks samierinās, kamēr vēl var pārslēgt... :D Uz tā fona audī un fofāgena mazmotoru kārbas, kam ir stienis, liekas pēc fantastikas - audī ar tik izļurkātu kulisi, kur kloķi varēja paraut 5 cm uz augšu, slēdzās pilnīgi pieņēmami un vienīgais iemesls kāpēc nomainīju - uztrāpījos šrotā pie viena A80 izārdīšanas, kam bija laba kulise.... :D
Savā ziņā jāpiekrīt-manuālis kamēr vien pavisam nav putrā būs braucams, automāts ar vienu sačakarētu solenoīdu sajās pats sevi.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
14
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13