- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Conqueror rakstīja: Aisargs...., bļe "Visu ko esmu redzējis - gan “toleti”, gan “viss vairāk es vēlos”, gan “orģinālu” un citus jaunvalodniecības brīnumus, bet tikko internets mani pārsteidza ar “gaņau”. “Gaņau būs labi”. “GAŅAU”!!!," spūldze, Kūldīga, Ajrobika. Trenners. Nummurs. Gūlta. Stūlbenis. Avstiņas. Ščīvji. Vejkals. Fudbols. Varcargs. Sareščīts. Kaukas. utt. Preškam visstas mums?, Atveļinājums un manderīni, pagāžgad, vaiga/nevaiga, vinegreds, biezspiens.
Aizmirsi bendzīnu :D
ezis71 rakstīja: Kartera aizsargs durvīm?
ir tak mūsu kedās spēks
Conqueror rakstīja: Aisargs...., bļe "Visu ko esmu redzējis - gan “toleti”, gan “viss vairāk es vēlos”, gan “orģinālu” un citus jaunvalodniecības brīnumus, bet tikko internets mani pārsteidza ar “gaņau”. “Gaņau būs labi”. “GAŅAU”!!!," spūldze, Kūldīga, Ajrobika. Trenners. Nummurs. Gūlta. Stūlbenis. Avstiņas. Ščīvji. Vejkals. Fudbols. Varcargs. Sareščīts. Kaukas. utt. Preškam visstas mums?, Atveļinājums un manderīni, pagāžgad, vaiga/nevaiga, vinegreds, biezspiens.
Kurš tev 2 mīnusus iebāza? Laikam tas, kurš nesaprata, kāpēc tie vārdi ir uzskaitīti.
msh rakstīja: Kādā [bez]sakarā pannai būtu jāizraisa motora pārkaršana? Par bleķa pannām neko nezinu, bet plastmasas panna ir pašsaprotama lieta - nu ja tev piedirsta motortelpa liekas normāla, jūtu līdzi tai miskastei, ar kuru tu brauc.
Es runāju par TĒRAUDA aizsargiem kurus visādi i.iņi saskrūvē apakšā un ta vasarā mokās. Pārkāršana jo kā jau metāls - uzkarst, vasaras viducī, ka Rīgas centrā tā jau +40'C svelme, metāls labi uzkarst no karstā asfalta + gaisa un atdod dod siltumu dzinēja telpā, nerunājot par motora karstuma atdevi un atstarošanu, finālā motors smok un pārkarst. Jā.. kaut kādi 'gaisa caurumi' protams ka ir, bet vasaras svelmē stāvot pilsētā tie gaisa caurumi ir pie kājas. Plastmasas pannas ir cita opera, plastmasam nav tādas siltuma atdeves un ir domāta tieši ierindas iedzīvotājiem lai nešķiestu dubļus iekšā un saglabātu tīrāku dzinēja telpu, nevis to aizsargātu. Par plastmasniekiem nedz es nedz, tofika autors nerunā!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13