Bezkaunība un stulbums ir uzskatīt, ka tā ielas mala ir tava privātā un nevienam citam nav tiesības to izmantot, tevi apgrūtinot ar sava auto klātbūtni.
Ielas mala varbūt nav privātā, bet ja tu to "neprivāto" neesi notīrījis, PP uzliek sodu. Tāpēc ziemā tur vienmēr būs smukas sniega kaudzītes, protams, ne pret iebrauktuvēm, bet bezsniega periodā atkritumu konteiners.
Esmu pamanījis, Conqueror, ka Tev ir liela nepatika pret Alauksta ielu un pret auto turētājiem ielas malā vispār. Kā Tev šķiet, kur, teiksim, dižās pilsētas iedzīvotājiem tos auto tad turēt? Pagalmu stāvvietās, kas lielākoties projektētas PSRS laikos, kad auto uz māju bija varbūt daži? Garāžās, kuru diži nav (un ja ir, tad velns viņu zina, cik tālu)? Pazemes stāvvietās jaunajos projektos (kuru ir ievērojami mazāk par vecajām mājām)? Stāvlaukumos, kuri arī ne visur ir un var gadīties ne visai tuvu?
Man, savukārt ir liela nepatika pret guļamciematu parkandraidistiem. Nodoklīšus jau šie Rīgā nemaksā, bet lepni stāsta, cik viņiem mājās svaigs gaiss un saliktas zīmes, kas svešiem liedz piekļuvi, piemēram, skaistajai Kalngales jūrmalai. Bet katru dienu brauc ar savu auto uz darbu Rīgā, ko viņu skaistā pašvadība nenodrošina, un nekautrējas izrādīt nepamierinātību, ka par auto nolikšanu pie mana loga ir jāmaksā (kur nu runāt par aizliegumu to darīt...).