- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kasinsh79 rakstīja: Man auto - baltā krāsā. Cik glīti izskatās vasarā (ilgi - tīrs), tik dramatiski izskatās auto priekša pēc katra izbrauciena garākus gabalus ![]()
Vienmēr emu teici, ka melna krāsa ir daudz praktiskāka
Vasarā neredz kukaiņus un labprātāk biežāk nomazgāju. Savukārt rudenī, ziemā, un pavasarī neredz (mazāk redz) dubļus.
kasinsh79 rakstīja: Man auto - baltā krāsā. Cik glīti izskatās vasarā (ilgi - tīrs), tik dramatiski izskatās auto priekša pēc katra izbrauciena garākus gabalus ![]()
aizdzen nopulēt un uzklāt keramiku, tad mazgāsies stipri vieglāk.
jaaanis rakstīja:
Vienmēr emu teici, ka melna krāsa ir daudz praktiskāka
Vasarā neredz kukaiņus un labprātāk biežāk nomazgāju. Savukārt rudenī, ziemā, un pavasarī neredz (mazāk redz) dubļus.
Ļoti interesanti, kas tās jums par melnajām krāsām. Tak putekļi kā reiz ir gaiši. Mana pieredze liecina, ka melnā krāsa ir vissliktākā. Mazākais putekļu slānis redzams. Turpretīm baltam putekļus vispār nevar redzēt, bet lielāka netīrība abām krāsām ir vienlīdz bieži jāmazgā..
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
21
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
6