- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Termostatam virsū ir rakstīta temperatūra. Man golfā ir walker karstais termostats; virsū rakstīts 87, tātad tā ir atvēršanās sākuma temperatūra - dzeses sistēma turas ap 95. Neņemos kategoriski apgalvot, bet pieņemsim ka aftermarketam tā temperatūra ir atvēršanās sākuma temperatūra - kā jau teicu, man te kaut kur mētajas VAG OEMs ar tādu ciparu, un tam tā ir beigu temperatūra... Pārdevējam arī var prasīt, jo termostatiem tak ir varianti. Mājās, protams, pavāri, ja ir termometrs.
Ok. Kura ražotāja Termostatu tad var uzskatīt par oriģinālo un īsto?
msh rakstīja: Man nav ne jausmas kas opelim varētu būt OEMs. Nezinu arī kas tev tur būs piedāvājumā, bet nu ja trāpās no behr, tas ir normāls ražotājs, un wahler arī ir pieņemams, lai arī šad un tad nākas lasīt ka viņi mēdz arī brāķus ražot = vēl viens iemesls termostatu pirms iekšā likšanas uzvārīt.
Termostata OEM numurs: 95517661
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
16
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13